Ξεκίνησαν τα αντιφασιστικά συλλαλητήρια στην Αθήνα- Κλειστοί οι σταθμοί του Μετρό στο κέντρο - iefimerida.gr

Ξεκίνησαν τα αντιφασιστικά συλλαλητήρια στην Αθήνα- Κλειστοί οι σταθμοί του Μετρό στο κέντρο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε εξέλιξη βρίσκεται το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια μετά το κάλεσμα της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ, κατά της διαθεσιμότητας, ενώ την ίδια στιγμή πραγματοποιείται και αντιφασιστικό συλλαλητήριο στην οδό Πανεπιστημίου από φοιτητές που πρόσκεινται στο ΚΚΕ.
Η οδός Πανεπιστημίου στο ύψος της Σταδίου είναι κλειστή, καθώς αρκετοί φοιτητικοί, σπουδαστικοί και μαθητικοί σύλλογοι προσκείμενοι στο Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών του ΚΚΕ, πραγματοποιούν αντιφασιστικό συλλαλητήριο, ενώ στη μία το μεσημέρι θα πραγματοποιήσουν πορεία προς το Σύνταγμα. Στις δύο, έχει προγραμματιστεί συναυλία όπου θα τραγουδήσουν μαθητικά συγκροτήματα, αλλά και γνωστοί καλλιτέχνες όπως ο Χρήστος Θηβαίος, ο Μπάμπης Στόκας, ο Μίλτος Πασχαλίδης και ο Θάνος Μικρούτσικος.

Παράλληλα, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν προκηρύξει μεγάλο αντιφασιστικό συλλαλητήριο στις 6 το απόγευμα στο Σύνταγμα, ενώ το ίδιο κάλεσμα έχει απευθύνει και ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος σε ανακοίνωση του αναφέρει: «Αυτή η κινητοποίηση πρέπει να εξελιχθεί σε ένα μεγάλο ειρηνικό συλλαλητήριο υπεράσπισης της δημοκρατίας, της αξιοπρέπειας και του πολιτισμού. Η μαζική παρουσία μας θα αποτελέσει την πιο ηχηρή καταδίκη των χρυσαυγιτών δολοφόνων του Παύλου Φύσσα».

Στο απεργιακό μπαράζ συμμετέχουν για δεύτερη ημέρα οι εφοριακοί, οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία, τα κέντρα υγείας και το ΕΚΑΒ, οι εργαζόμενοι στα ασφαλιστικά ταμεία, οι δικαστικοί υπάλληλοι και οι εργαζόμενοι στους Δήμους. Τα επόμενα βήματα των εργαζομένων, θα αποφασισθούν την Πέμπτη στη νέα συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ από κοινού με τα προεδρεία των Ομοσπονδιών Μελών της.
Κλειστό το μετρό υπό τον φόβο επεισοδίων

Υπενθυμίζεται, ότι οι σταθμοί του μετρό σε Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο και Ευαγγελισμό είναι κλειστοί από τις 11:30 το πρωί με εντολή της ΕΛ.ΑΣ, καθώς υπάρχει ο φόβος να σημειωθούν επεισόδια. Οι σταθμοί θα επαναλειτουργήσουν μετά από νεότερη ανακοίνωση.

φωτογραφία: fosphotos.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ