The Handlebar: Το πρώτο Cycling Café της Αθήνας δίνει νέο ρυθμό στην πόλη [εικόνες] - iefimerida.gr

The Handlebar: Το πρώτο Cycling Café της Αθήνας δίνει νέο ρυθμό στην πόλη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρώτο Cycling Café της Ελλάδας άνοιξε πριν μερικές ημέρες σε ένα μικρό στενό του Ψυρρή, που έχει μετατραπεί πλέον στον επίσημο δρόμο των ποδηλατών.

Το The Handlebar, που δίνει νέο παλμό στην ποδηλατογειτονιά του Ψυρρή, έγινε ήδη τόπος συνάντησης όλων των φίλων του ποδηλάτου, αποπνέοντας παράλληλα έναν ευρωπαϊκό αέρα που συναντά κανείς στα μεγάλα street party του Άμστερνταμ και του Λονδίνου. Πρόκειται για ένα concept που ξεκίνησε από το Λονδίνο και μεταφέρθηκε στην Αθήνα με τη συμμετοχή του Ουαλού Γκάρεθ Τζόουνς, ιδιοκτήτη του VCA.

The Handlebar: Το πρώτο Cycling Café της Αθήνας δίνει νέο ρυθμό στην πόλη [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Όσο λοιπόν ο Γκάρεθ και η ομάδα του κάνει τα μαστορέματα στο ποδήλατο σου, και λίγο πιο πέρα οι κούριερ ποδηλάτες περιμένουν την επόμενη κλήση τους εσύ μπορείς να απολαμβάνεις λονδρέζικο πρωινό, καθώς και μεγάλη ποικιλία σε γεύματα και μπύρες, σε απίστευτα χαμηλές τιμές για τα δεδομένα της Αθήνας.

The Handlebar: Το πρώτο Cycling Café της Αθήνας δίνει νέο ρυθμό στην πόλη [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Οι τιμές κυμαίνονται από 1,50 ευρώ η μπύρα, 2 ευρώ τα σφηνάκια, φαγητό από 2,50 ευρώ και κυρίως οικονομικό μενού για τους χορτοφάγους, οι οποίοι συνήθως πληρώνουν τα διπλάσια για να φάνε έξω. Θα βρείτε επίσης μεγάλη ποικιλία σε γλυκά.

The Handlebar: Το πρώτο Cycling Café της Αθήνας δίνει νέο ρυθμό στην πόλη [εικόνες] | iefimerida.gr 2
The Handlebar: Το πρώτο Cycling Café της Αθήνας δίνει νέο ρυθμό στην πόλη [εικόνες] | iefimerida.gr 3

The Handlebar, Μελανθίου 8, Ψυρρή

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ