Eρείπια -Το χρονικό της διαπόμπευσης οροθετικών γυναικών [βίντεο] - iefimerida.gr

Eρείπια -Το χρονικό της διαπόμπευσης οροθετικών γυναικών [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα ντοκιμαντέρ για τη συγκλονιστική υπόθεση ποινικοποίησης του HIV στην Ελλάδα. Η εξιστόρηση της δίωξης των οροθετικών γυναικών, οι οποίες προσήχθησαν από την Ελληνική Αστυνομία, υπέστησαν εξαναγκαστικούς ελέγχους για ΗΙV, προφυλακίστηκαν για κακούργημα, και τελικά διαπομπεύτηκαν, όταν οι φωτογραφίες και τα προσωπικά τους δεδομένα δημοσιοποιήθηκαν στα ΜΜΕ, λίγες μέρες πριν τις εθνικές εκλογές της 6ης Μαΐου 2012.Η Ζωή Μαυρουδή, η Irate Greek, το Omnia TV και το περιοδικό UNFOLLOW παρουσιάζουν: «ΕΡΕΙΠΙΑ – Οροθετικές γυναίκες. Το χρονικό μιας διαπόμπευσης».
Τα έσοδα από προβολές και δωρεές πηγαίνουν στην υπεράσπιση των γυναικών. Όταν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα προβολών, το ντοκιμαντέρ θα ανέβει ολόκληρο στο διαδίκτυο.
Πρεμιέρα: Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:00Μουσείο Μπενάκη, Πειραιώς 138 & Ανδρονίκου, Αθήνα. και Θεσσαλονίκη την Τρίτη 17/9 Αίθουσα Τελετών ΑΠΘ 19:00
Η πρεμιέρα είναι ανοικτή στο κοινό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ