Κατεπείγουσα έρευνα μετά τις καταγγελίες για Χρυσαυγίτη ψυχίατρο που υπογράφει άδειες οπλοφορίας - iefimerida.gr

Κατεπείγουσα έρευνα μετά τις καταγγελίες για Χρυσαυγίτη ψυχίατρο που υπογράφει άδειες οπλοφορίας

Κατεπείγουσα έρευνα μετά τις καταγγελίες για Χρυσαυγίτη ψυχίατρο που υπογράφει γ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αμεση ήταν η αντίδραση στις καταγγελίες που έκανε ο Θεόδωρος Μεγαλοοικονόμου. Ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης διέταξε κατεπείγουσα έρευνα έπειτα από την αναφορά του διευθυντή του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής για συνάδελφό του που είναι στέλεχος της Χρυσής Αυγής και χορηγεί πιστοποιητικά ψυχικής κατάστασης για την έκδοση αδειών οπλοφορίας.

Η έρευνα που διέταξε ο υπουργός Υγείας αρχικά θα επικεντρωθεί στο αν ευσταθούν οι καταγγελίες και αν οι δηλώσεις του συγκεκριμένου ψυχιάτρου που φέρεται ότι έκανε συνάδουν με την ιδιότητά του.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο κ. Μεγαλοοικονόμου ο συγκεκριμένος ψυχίατρος, υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στο νομό Λασιθίου στις τελευταίες εκλογές, έχει μιλήσει σε συγκεντρώσεις του κόμματος χαιρετώντας ναζιστικά. Παράλληλα ο κ. Μεγαλοοικονόμου ανέφερε πως έχει προκύψει ζήτημα με την έκδοση αδειών οπλοφορίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ