Παγκόσμια πρωτοτυπία: Ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε εξαιτίας παιχνιδιού κεκλεισμένων των θυρών - iefimerida.gr

Παγκόσμια πρωτοτυπία: Ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε εξαιτίας παιχνιδιού κεκλεισμένων των θυρών

Παγκόσμια πρωτοτυπία: Ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε εξαιτίας παιχνιδιού κεκλεισμένων των θυρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας αγώνας κεκλεισμένων των θυρών είναι ο τρόπος με τον οποίο τιμωρείται μία ομάδα. Οτι θα αποτελέσει λόγο για νέα ποινή όμως σίγουρα είναι κάτι που δύσκολα συμβαίνει. Η παγκόσμια... πρωτοτυπία έγινε στην περίπτωση του ΠΑΟΚ, τον οποίο η UEFA τιμώρησε με μία ακόμη αγωνιστική στην οποία θα στερηθεί τη στήριξη των οπαδών του.

Η παράβαση της ομάδας της Θεσσαλονίκης διαπιστώθηκε στην αναμέτρηση με τη Σάλκε για τα πλέι οφ του Champions League. Ο ΠΑΟΚ έπαιζε κεκλεισμένων των θυρών, εξαιτίας της τιμωρίας της για τα επεισόδια των οπαδών του στο ματς με την Ραπίντ Βιέννης την περασμένη σεζόν. Στις εξέδρες από την πλευρά των γηπεδούχων θα έπρεπε να βρίσκονται έως 75 άτομα- συμπεριλαμβανομένου του ποδοσφαιρικού τμήματος- με βάση τους κανονισμούς.

Στον έλεγχο διαπιστώθηκε πως στο γήπεδο υπήρχαν 40 επιπλέον θεατές. Ετσι ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών- απόφαση στην οποία θα ασκήσει έφεση- που σημαίνει ότι θα παίξει ξανά σε άδειο γήπεδο στην αναμέτρηση με την Μακάμπι Χάιφα στις 24 Οκτωβρίου.

Ακόμη, αποκλεισμός τριών αγωνιστικών επιβλήθηκε και στον τεχνικό της ομάδας Χουμπ Στέφενς, ο οποίος αποβλήθηκε στο ημίχρονο του αγώνα με τη Σάλκε .

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ