Bενιζέλος-Παπανδρέου βρίσκονται στη Νέα Υόρκη αλλά όχι για τον ίδιο λόγο - iefimerida.gr

Bενιζέλος-Παπανδρέου βρίσκονται στη Νέα Υόρκη αλλά όχι για τον ίδιο λόγο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ βρίσκεται ο Ευάγγελος Βενιζέλος ενώ ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου συμμετέχει στην 3η Συνεδρίαση του Συμβουλίου των Ηγετών για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Ban Ki-Moon.

Σήμερα και αύριο, ο κ. Παπανδρέου, θα συμμετάσχει στην Ετήσια συνάντηση του Ιδρύματος Κλίντον, ενώ από τη πλευρά του ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε μέχρι τώρα υψηλές συναντήσεις όπως με τον γ.γ. του ΟΗΕ Μπα Κι Μουν, με ομολόγους του όπως τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών κ. Νταβούτογλου και θα κλείσει τη επίσκεψη του στη Νέα Υόρκη με την ομιλία του στις 27 Σεπτεμβρίου στη Γ.Σ του ΟΗΕ που αποτελεί μια σημαντική στιγμή για τον ίδιο.

Να σημειωθεί ότι όταν επιστρέφει από τη Νέα Υόρκη ο κ. Βενιζέλος στα τέλη της εβδομάδας θα μεταβαίνει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς όπου θα έχει σημαντικές επαφές με τη ηγεσία του ΔΝΤ στο πλαίσιο των κρίσιμων διαπραγματεύσεων με την τρόικα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ