Ακροδεξιός στρατιωτικός που είχε συμμετάσχει σε επεισόδια στο Μοναστηράκι, είναι μέλος της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια [βίντεο&εικόνα] - iefimerida.gr

Ακροδεξιός στρατιωτικός που είχε συμμετάσχει σε επεισόδια στο Μοναστηράκι, είναι μέλος της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια [βίντεο&εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλλη μια χαρακτηριστική ένδειξη της διείσδυσης της Χρυσής Αυγής στην Αστυνομία και τον στρατό αποτελεί η περίπτωση του Π.Κ. ο οποίος είναι υπαξιωματικός του Ναυτικού και μέλος της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια και είχε συμμετάσχει σε επεισόδια στο Μοναστηράκι.

Ο 33χρονος υπαξιωματικός του Ναυτικού, είχε δεχθεί άγρια επίθεση στο Μοναστηράκι στα τέλη Ιουνίου, όταν κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης αλληλεγγύης που πραγματοποίησαν αντιεξουσιαστές στο Μοναστηράκι για την τρομοκρατική οργάνωση «Πυρήνες της Φωτιάς», εμφανίστηκε μαζί με άλλον έναν άνδρα φορώντας μπλούζα «Μολών Λαβέ» και τους επιτέθηκε φραστικά. Στη συνέχεια, ακολούθησε άγρια συμπλοκή και ο εν λόγω ακροδεξιός κατέφυγε σε ψητοπωλείο της περιοχής όπου και επενέβησαν οι αλλοδαποί εργαζόμενοι του καταστήματος για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Η υπόθεση είχε προκαλέσει αίσθηση και για άλλον ένα λόγο: Κατά την επίθεση, οι αντιεξουσιαστές του αφαίρεσαν τα προσωπικά του αντικείμενα και δημοσιοποίησαν στο indymedia την ταυτότητα του αλλά και μια κάρτα, από την οποία προκύπτει πως είναι μέλος της Χρυσής Αυγής και μάλιστα στην σκληροπυρηνική οργάνωση της Νίκαιας.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό εάν το υπουργείο Εθνικής Αμυνας και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ έχουν λάβει γνώση του περιστατικού καθώς και ποιες ήταν οι συνέπειες για τον ακροδεξιό χρυσαυγίτη της Νίκαιας που υπηρετεί στο Πολεμικό Ναυτικό.

Ακροδεξιός στρατιωτικός που είχε συμμετάσχει σε επεισόδια στο Μοναστηράκι, είναι μέλος της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια [βίντεο&εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ