Μίσος βλέπει ο Σμαραγδής πίσω από την καταγγελία πως μια μέρα μετά την μαντινάδα στον Σαμαρά ζήτησε 50.000 ευρώ

Μετά το σοκ που προκάλεσε η δήλωση του παραιτηθέντος προέδρου του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου Γιώργου Παπαλιού πως μια μέρα μετά την περίφημη μαντινάδα στον πρωθυπουργό ο Γιάννης Σμαραγδής ζήτησε χρήματα από το ΕΚΚ, ο σκηνοθέτης δίνει τη δική του απάντηση.

Ο Γιάννης Σμαραγδής χαρακτήρισε «ψευδή και ανυπόστατα» όσα δήλωσε ο πρώην πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, με επιστολή στην Ελευθεροτυπία που δημοσίευσε τη συνέντευξη του Γιώργου Παπαλιού. Αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Σε ό,τι αφορά το "επίμαχο" ποσό των 50.000 ευρώ για το οποίο αναφέρεται και στο οποίο στηρίζει τους ψευδείς ισχυρισμούς του, σας ενημερώνω ότι το αίτημα είναι απολύτως νόμιμο και το δικαιούται η ταινία μας "Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι" με βάση τον κανονισμό του ΕΚΚ, όπως και κάθε άλλη ελληνική ταινία για τη διανομή της στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

»Ομολογώ ότι δεν αντιλαμβάνομαι τα βαθύτερα κίνητρα του μίσους τα οποία εκφράζει ο συγκεκριμένος Κύριος όταν αναφέρεται στο όνομά μου. Σε περίπτωση που συνεχίσει τις συκοφαντικές του επιθέσεις εναντίον μου, είμαι υποχρεωμένος να πράξω τα νόμιμα» τονίζει ο σκηνοθέτης.

Διαβάστε ΕΔΩ την συνέντευξη-καταγγελία του Γιώργου Παπαλιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ