Προσπάθησαν να τον σκοτώσουν δύο φορές μέσα σε μία εβδομάδα – Τελικά τους συνέλαβε η αστυνομία - iefimerida.gr

Προσπάθησαν να τον σκοτώσουν δύο φορές μέσα σε μία εβδομάδα – Τελικά τους συνέλαβε η αστυνομία

Προσπάθησαν να τον σκοτώσουν δύο φορές μέσα σε μία εβδομάδα – Τελικά τους συνέλα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηταν αποφασισμένοι να τον σκοτώσουν, έκαναν δύο απόπειρες μέσα σε μία εβδομάδα, αλλά τελικά κατέληξαν με χειροπέδες στα χέρια. Η Δίωξη Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής συνέλαβε τρία άτομα, ανάμεσά τους μία γυναίκα, με την κατηγορία πως αποπειράθηκαν δύο φορές να σκοτώσουν με πιστόλι έναν 37χρονο.

Το υποψήφιο θύμα είναι ένας 37χρονος κρατούμενος στον Κορυδαλλό, όπου εκτίει ποινή κάθειρξης 13 ετών για ληστείες χρηματαποστολών. Το διάστημα που δέχθηκε τις δύο επιθέσεις βρισκόταν εκτός φυλακής με άδεια εννέα ημερών. Αρχικά, στις 14 Σεπτεμβρίου στη Νίκαια ένας 30χρονος άνδρας πλησίασε με μηχανή το υποψήφιο θύμα- που βρισκόταν επίσης σε μοτοσυκλέτα- και τον πυροβόλησε ανεπιτυχώς δύο φορές.

Στις 20 Σεπτεμβρίου, ο ίδιος επιχείρησε εκ νέου να πυροβολήσει τον 37χρονο στη Γλυφάδα, αλλά ο τελευταίος τον αντιλήφθηκε και συνεπλάκη μαζί του. Μετά από τη συμπλοκή ο 30χρονος τράπηκε σε φυγή, αλλά εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη. Στην περιοχή εντοπίσθηκε και συνελήφθη η 29χρονη σύζυγός του, η οποία τον αναζητούσε προκειμένου να τον παραλάβει και φυγαδεύσει από το σημείο, ενώ για την υπόθεση συνελήφθη και ο 59χρονος πατέρας του 30χρονου. Οι τρεις κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση, της απλής συνέργειας σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και της παράβασης του Νόμου περί όπλων.

Στην κατοχή του 30χρονου βρέθηκε ένα πτυσσόμενο κλομπ και σημειώσεις με οδηγίες για την κατασκευή και τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών. Στη κατοχή του 59χρονου ένα πιστόλι με γεμιστήρα με επτά φυσίγγια, εξήντα έξι φυσίγγια, δύο γεμιστήρες, δύο αλεξίσφαιρα γιλέκα και τρεις συσκευές ασύρματης επικοινωνίας.

Ο 30χρονος είχε καταδικασθεί σε κάθειρξη 14 ετών για ληστείες και είχε αποφυλακισθεί το έτος 2010 με περιοριστικούς όρους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ