«Καυτές» βραδιές με τρανσέξουαλ πέρασε ο Μπενζεμά – Του κόστισε 8.000 ευρώ - iefimerida.gr

«Καυτές» βραδιές με τρανσέξουαλ πέρασε ο Μπενζεμά – Του κόστισε 8.000 ευρώ

«Καυτές» βραδιές με τρανσέξουαλ πέρασε ο Μπενζεμά – Του κόστισε 8.000 ευρώ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ασταμάτητος είναι ο Καρίμ Μπενζεμά. Οχι εντός γηπέδου, αλλά σε ότι αφορά τα ροζ σκάνδαλα. Ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης πρωταγωνιστεί σε ένα ακόμη, καθώς τρανσέξουαλ αποκάλυψε πως ο παίκτης της έδωσε 8.000 ευρώ για δύο ερωτικές βραδιές στο Παρίσι.

Ολα αυτά ενώ δεν έχει ξεχαστεί ακόμη η εμπλοκή του Μπενζεμά- με... συνένοχο τον Φρανκ Ριμπερί- στο ροζ σκάνδαλο με την ανήλικη ιερόδουλη Ζαχία Ντεχάρ. Ο άτακτος ποδοσφαιριστής λοιπόν «ξαναχτύπησε».

Η Βελγίδα ιερόδουλη Βικτόρια Ντορβάλ- που έως πριν από πέντε χρόνια ήταν Τζόνι- αποκάλυψε το νέο παραστράτημα του Μπενζεμά, δηλώνοντας πως ο ποδοσφαιριστής την πλήρωσε 2.000 ευρώ για την πρώτη τους συνεύρεση και 6.000 ευρώ για την επόμενη, ενώ δεν έδειξε να ενδιαφέρεται για το γεγονός ότι ήταν τρανσέξουαλ. «Ηξερε πως είχα κάνει εγχείριση αλλαγής φύλου, μου είπε πως δεν τον ένοιαζε και μάλιστα του άρεσε ακόμα περισσότερο», είπε χαρακτηριστικά εκείνη.

Σύμφωνα με τη Βελγίδα, πέρα από τον Μπενζεμά, πλήρωσε αδρά για τις υπηρεσίες της και ο ράπερ Μπούμπα, φίλος του ποδοσφαιριστή, ο οποίος μάλιστα «με έβαλε να υπογράψω ένα συμβόλαιο που να με δεσμεύει να μη μιλήσω για εκείνο το βράδυ». Κάτι που βέβαια τελικά δεν την εμπόδισε να αποκαλύψει το μυστικό. «Αποφάσισαν να μιλήσω επειδή η ιστορία αυτή έχει ήδη διαρρεύσει στη Γαλλία. Αλλωστε, είναι σίγουρο πως θα αρνηθούν τα πάντα», εξήγησε.

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ