Κλήθηκαν οι πρώτοι μάρτυρες στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής – Το απόγευμα της Δευτέρας οι δημοσιογράφοι στην Εισαγγελία - iefimerida.gr

Κλήθηκαν οι πρώτοι μάρτυρες στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής – Το απόγευμα της Δευτέρας οι δημοσιογράφοι στην Εισαγγελία

Κλήθηκαν οι πρώτοι μάρτυρες στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής – Το απόγευμα της Δευτ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίς καθυστέρηση ξεκίνησε η έρευνα του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπου Βουρλιώτη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Ηδη έχουν κληθεί οι πρώτοι μάρτυρες, οι οποίοι θα εξεταστούν το απόγευμα της Δευτέρας.

Πρόκειται για τους δημοσιογράφους που πήραν συνεντεύξεις από πρώην και νυν μέλη της Χρυσής Αυγής, οι οποίες δημοσιεύθηκαν τα τελευταία 24ωρα. Στόχος της εισαγγελικής έρευνας είναι να εντοπισθούν συγκεκριμένα πρόσωπα που συγκροτούν το σκληρό πυρήνα που δραστηριοποιείται σε έκνομες ενέργειες για λογαριασμό της Χρυσής Αυγής και η απόδοση κατηγοριών σε βαθμό κακουργήματος, μεταξύ των οποίων για το αδίκημα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης.

Στο μεταξύ, η αστυνομία έχει στα χέρια της τα ονόματα μελών ή οπαδών του κόμματος, τα οποία είχαν εμπλοκή- με οποιοδήποτε τρόπο- στην αιματηρή συμπλοκή η οποία στοίχισε τη ζωή του Παύλου Φύσσα. Αυτά προέκυψαν από την άρση του απορρήτου του τηλεφώνου του Γιώργου Ρουπακιά, ενώ η ίδια εντολή δόθηκε το πρωί της Δευτέρας για τα τηλέφωνα αρκετών ακόμη στελεχών της Χρυσής Αυγής, ανάμεσά τους και του προέδρου της Τοπικής Οργάνωσης Νίκαιας.

Πηγή: ΣΚΑΪ

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ