Σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής για την Χρυσή Αυγή ζήτησε ο Τσίπρας - iefimerida.gr

Σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής για την Χρυσή Αυγή ζήτησε ο Τσίπρας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την έκτακτη σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της Χρυσής Αυγής ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θέλει να τεθεί το ακροδεξιό μόρφωμα ενώπιον του νόμου.

«Θα ζητήσουμε από τον Πρόεδρο της Βουλής έκτακτη σύγκληση της Ολομέλειας, προκειμένου ανοιχτά και μπροστά στο λαό να καταθέσουμε τις προτάσεις και τις θέσεις μας για την αντιμετώπιση της εγκληματικής δράσης των νεοναζί», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας μετά από τη συνάντησή του με τον Κάρολο Παπούλια, ενώ τόνισε πως ανεξάρτητα από την ανταπόκριση του προέδρου της Βουλής, «θα ζητήσουμε Προ Ημερησίας Διάταξης συζήτηση στη Βουλή για το θέμα αυτό με τη νέα Σύνοδο».

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε και στον Αντώνη Σαμαρά λέγοντας: «Μαθαίνω ότι ο πρωθυπουργός δεν επιθυμεί σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής και του φασισμού. Ειλικρινά θλίβομαι γι αυτό», δήλωσε.

φωτογραφίες: fosphotos.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ