Η ζωή του Ωνάση γίνεται ταινία: Ο Αλ Πατσίνο θα ενσαρκώσει τον Ελληνα κροίσο - iefimerida.gr

Η ζωή του Ωνάση γίνεται ταινία: Ο Αλ Πατσίνο θα ενσαρκώσει τον Ελληνα κροίσο

Η ζωή του Ωνάση γίνεται ταινία: Ο Αλ Πατσίνο θα ενσαρκώσει τον Ελληνα κροίσο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ταινία για τη ζωή του Ελληνα Κροίσου Αριστοτέλη Ωνάση ετοιμάζει ο διάσημος σκηνοθέτης Φερνάντο Μεϊρέγιες, με τις πρώτες πληροφορίες να λένε ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στην Αργεντινή και θα συνεχιστούν στο Σκορπιό όταν δώσει το «πράσινο φως» ο Ριμπολόβλεφ.

Ο νέος ιδιοκτήτης του νησιού, στην αρχή είχε αρνηθεί την πρόταση του σκηνοθέτη, ωστόσο σύμφωνα με τα δημοσιεύματα φαίνεται να αναθεωρεί την άποψη του, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο.

Ο Φερνάντο Μεϊρέγιες σκηνοθέτη της «Πόλης του Θεού» και του «Επίμονου κηπουρού», θα έχει ως μπούσουλα το βιβλίοτου Πίτερ Εβανς «Νέμεσις: Η αληθινή ιστορία του Αριστοτέλη Ωνάση, της Τζάκι Ο και του ερωτικού τριγώνου που έριξε τους Κένεντι», ωστόσο οι λεπτομέρειες για την επερχόμενη κινηματογραφική βιογραφία είναι ακόμη μυστικές, ωστόσο στην Αργεντινή ακούγεται ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τέλη Οκτώβρη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ