Το Κρεμλίνο διέψευσε το γάμο του Πούτιν με την πανέμορφη Καμπάεβα [εικόνες] - iefimerida.gr

Το Κρεμλίνο διέψευσε το γάμο του Πούτιν με την πανέμορφη Καμπάεβα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To Kρεμλίνο διέψευσε ότι ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν παντρεύτηκε... κρυφά τη χρυσή Ολυμπιονίκη της Αθήνας, Αλίνα Καμπάεβα.
Σύμφωνα, με τις φήμες ο πρόσφατα διαζευγμένος Πούτιν παντρεύτηκε την πανέμορφη γυμνάστρια στην πόλη Βαλντάι κι ανάμεσα σ' αυτούς που τις διέρρευσαν είναι κι ο πολιτικός αντίπαλος του προέδρου της Ρωσίας Αλεξέι Ναβάλνι μέσω του λογαριασμού του στο twitter.
«Μου είπαν ότι ο Πούτιν και η Καμπάγεβα παντρεύονται σήμερα στο Μοναστήρι Ιβερ. Όλη η πόλη του Βαλντάϊ είναι αποκλεισμένη», έγραψε ο Ναβάλνι.

Ο εκπρόσωπος του Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ διέψευσε και ειρωνεύτηκε τα σχόλια περί γάμου του προέδρου της Ρωσίας λέγοντας: «Η αποκάλυψη δεν ήταν τίποτε άλλο από μια ιντερνετική άσκηση για να καταπολεμήσουν κάποιοι την ανία τους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ