Μπαρμπαρούσης: «Δεν έχω ιδέα ποιος είναι ο Ρουπακιάς- Και στον δρόμο να τον έβλεπα δεν θα τον γνώριζα» [βίντεο] - iefimerida.gr

Μπαρμπαρούσης: «Δεν έχω ιδέα ποιος είναι ο Ρουπακιάς- Και στον δρόμο να τον έβλεπα δεν θα τον γνώριζα» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζει τις προκλήσεις η Χρυσή Αυγή, με τον βουλευτή του ακροδεξιού κόμματος Κώστα Μπαρμπαρούση να υποστηρίζει πως δεν γνωρίζει ποιος είναι ο δολοφόνος Γιώργος Ρουπακιάς με τον οποίο είχε φωτογραφηθεί.

Ο γνωστός και «Καραϊσκάκης» ο οποίος είναι βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, σχολιάζοντας την επίμαχη φωτογραφία του με τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα, επιχείρησε να διαψεύσει την οποιαδήποτε σχέση μαζί του δηλώνοντας στο onairnews: «Και στον δρόμο να τον έβλεπα δεν θα τον γνώριζα. Με ενοχλεί που κανένας ρουφιάνος δημοσιογράφος δεν με πήρε τηλέφωνο να με ρωτήσει τι και πως. Οταν μου είπαν πως ανέβηκε στο διαδίκτυο φωτογραφία μου με τον Ρουπακιά, μπήκα να την δω. Διαπίστωσα ότι δεν τον γνώριζα».

Στη συνέχεια, ο βουλευτής του ακροδεξιού μορφώματος καταγγέλλει πως μετά τις δηλώσεις διαφόρων πολιτικών κατά της Χρυσής Αυγής, «κράτος και παρακράτος χτύπησαν τα γραφεία του συνδέσμου στο Μεσολόγγι. Δεν λογαριάζουν πλέον τίποτα, τα γραφεία της Χρυσής Αυγής είναι σε πολυκατοικία που μένουν οικογένειες με μικρά παιδιά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ