CINETROLL: Κερδίστε 30 εισιτήρια για τις σημερινές sold out προβολές στις Νύχτες Πρεμιέρας. Βιαστείτε όμως (βίντεο) - iefimerida.gr

CINETROLL: Κερδίστε 30 εισιτήρια για τις σημερινές sold out προβολές στις Νύχτες Πρεμιέρας. Βιαστείτε όμως (βίντεο)

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Νύχτες Πρεμιέρας βαρέθηκαν να βλέπουν τον Τάσο (ΤΑΖ) Θεοδωρόπουλο. Προκειμένου να απαλλαγούν από αυτόν, προσφέρουν δωρεάν εισιτήρια για τους αναγνώστες του iefimerida,gr για να μη βρίσκει o ίδιος θέση να κάτσει.

Πώς περνάνε οι μέρες οι άτιμες όταν είναι μαγικές και γεμάτες εικόνες όμως. Aκριβώς στα μισά του 19ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας κι αν με ρωτήσεις είναι σαν να ξεκίνησε χτες. Αν με ρωτήσεις ξανά, σαν να ξεκίνησε πριν από ένα μήνα. Ο χρόνος συστέλλεται και διαστέλλεται. Σαν χτες επειδή θες κι άλλο, σαν πριν από ένα μήνα επειδή τόση χαρά και ανακαλύψεις και τόσους φίλους που σε σταματάνε μέσα στις γεμάτες αίθουσες και τα πάρτι, που να τους χωρέσει το μυαλό σου μέσα σε πέντε μέρες. Η μέση ενός φεστιβάλ, είναι πάντα η πιο κρίσιμη στιγμή του. Είναι εκεί που αρχίζουν τα καλύτερα κι εκεί που αρχίζει και η κούραση σου να παίζει παιχνίδια με τις αντοχές σου. Εκεί που θες κι άλλο παρ' όλο που έχεις δει πολλά, και θα αποδείξεις αν είσαι τόσο τολμηρός όσο πρέπει. Εκεί που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή ακριβώς.

Με την πιο δύσκολη μέρα της εβδομάδας, να έχει τρεις από τις καλύτερες και πιο συζητημένες ταινίες όλου του φεστιβάλ. Για τις οποίες, το ifemerida.gr, με τη βοήθεια των πάντα χαμογελαστών παιδιών του φεστιβάλ, κατάφερε να σας εξασφαλίσει 30 μαγικά χαρτάκια εισόδου στις ταινίες για τις οποίες όλοι μιλάνε και θέλουνε να δουν.

Άκου λοιπόν να δεις πως πάει το παιχνίδι: Τα 30 δωρεάν εισιτήρια αντιστοιχούν σε 5 διπλές προσκλήσεις για κάθε μία από τις 3 πιο συζητημένες ταινίες της ημέρας για τις οποίες θα διαβάσεις λεπτομέρειες και θα δεις τα trailer παρακάτω. Πράγμα που σημαίνει ότι 15 από σας θα είστε οι τυχεροί για να πάτε μαζί με την παρέα σας. Πώς θα γίνει αυτό;

Θα κάνεις ένα μεγάααλο LIKE στο άρθρο κατ' αρχάς. Και μετά θα στείλεις ένα μηνυματάκι στο www.facebook.com/tazthebuzz , με το όνομα και το επώνυμο σου, τον τίτλο της ταινίας που επιθυμείς να παρακολουθήσεις και το όνομα του σκηνοθέτη της ταινίας. Το όνομα του σκηνοθέτη θα το βρεις, όπως και όποια άλλη πληροφορία θες να μάθεις για τις Νύχτες Πρεμιέρας, στο επίσημο site του φεστιβάλ, www.aiff.gr.

Στις 14.30, οι 5 πρώτοι που απάντησαν σωστά για κάθε μία από τις 3 ταινίες που επιθυμούν, θα λάβουν απάντηση στο λογαριασμό τους στο facebook ότι τους περιμένουμε με χαρά να απολαύσουν την ταινία που επέλεξαν. Θα πάνε στο ταμείο του κινηματογράφου που παίζει την ταινία για την οποία κέρδισαν τα εισιτήρια τους, θα πούνε το όνομά τους και από πού τα κέρδισαν, και θα απολαύσουν την περιπέτεια του πιο εκλεκτικού σινεμά. Τους υπόλοιπους τους περιμένουμε επίσης με την ίδια χαρά, απλώς δεν κέρδισαν αυτή τη φορά. Ποιές είναι λοιπόν αυτές οι ταινίες, πού παίζονται και τι ώρα:

ΔΑΝΑΟΣ 1
22.30 In the Name Of
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη καλλιτεχνική καταξίωση σε διεθνές επίπεδο για μια ταινία με LGBT θεματολογία από το Teddy Award του Φεστιβάλ Βερολίνου. Αυτό που κέρδισε η παραπάνω ταινία. Ένα συγκλονιστικό και ταυτόχρονα τρυφερό δραματικό ερωτικό θρίλερ, τοποθετημένο ανάμεσα στους ανθρώπους και το Θεό. Gay αλκοολικός ιερέας μόνος, σε επαρχιώτικο πολωνικό ίδρυμα αποκατάστασης παραβατικών εφήβων, ψάχνει για αγόρι και για τον ίδιο του τον εαυτό. Επικίνδυνες αναζητήσεις με αμφιλεγόμενα αποτελέσματα, όταν θες να πιστεύεις ότι ο Θεός είναι Μεγάλος, αλλά δεν είσαι σίγουρος για το πόσο.

ODEON ΟΠΕΡΑ 1
22.45 In Fear
Η αρχή είναι το συμβατικό ξεκίνημα κάθε αξιοπρεπούς θρίλερ: Ζευγάρι νέων με αυτοκίνητο στη μέση της ερημιάς, κίνησε για αλλού και αλλού η ζωή το πάει. Δυστυχώς γι αυτούς, ευτυχώς για μας, όταν το σκοτάδι πέσει και η βενζίνη τελειώσει, η ζωή μπορεί να τους τελειώσει επίσης. Ειδικά όταν μέσα στο σκοτάδι δεν είναι μόνοι. Από το φεστιβάλ του Sundance με αγάπη, μια από τις πιο τρομακτικές ταινίες της χρονιάς, που όπως λέει και το ειδικό σε αυτές τις περιπτώσεις site, horrorcultfilms, πρόκειται για «τεστ αντοχών και νεύρων. Οι οπαδοί του σοβαρά σκοτεινού κινηματογράφου, δύσκολα θα βρουν κάτι καλύτερο από αυτό».

ΙDEAL
22.30 Fatal
Δέκα χρόνια πριν συμμετείχε στον ομαδικό βιασμό μιας κοπέλας. Δέκα χρόνια μετά την ξανασυναντά και οι ενοχές του παίρνουν το πάνω εκδικητικό χέρι για να εξιλεωθεί. Κι επειδή όταν μιλάμε για νοτιοκορεατικό σινεμά και εκδίκηση, οι γνώστες φαντάζεστε πάνω κάτω τι σας περιμένει, εδώ να δείτε πανηγύρια. Η χολιγουντιανή «βίβλος» του κινηματογράφου Variety, μιλάει για «ένα αξιοθαύμαστο και ασυμβίβαστο σκηνοθετικό ντεμπούτο που σε καθηλώνει από την αρχή μέχρι το τέλος». Οπότε αν μη τι άλλο, διάλεξε ένα βολικό κάθισμα.

*** ακολουθήστε τον ΤΑΖ στο www.facebook.com/tazthebuzz ή στο www.twitter.com/klarinabourana
Κάντε LIKE στην επίσημη σελίδα του fb www.facebook.com/SigaikaProductions για να μαθαίνετε όσα χρειάζεστε, προκειμένου να καίτε τον εγκέφαλο (των άλλων) ή επικοινωνήστε με το terra_gelida@hotmail.com για μέιλ και υποθέσεις προσωπικής εκδίκησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ