ΠΟΕ ΟΤΑ: Νέα 48ωρη πανελλαδική απεργία-Συγκέντρση διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας - iefimerida.gr

ΠΟΕ ΟΤΑ: Νέα 48ωρη πανελλαδική απεργία-Συγκέντρση διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε νέα 48ωρη πανελλαδική κινητοποίηση προχωρούν από σήμερα οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, μετά από απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ ΟΤΑ. Οι εργαζόμενοι έχουν προγραμματίσει για για 11 το πρωί της Δευτέρας συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Καραϊσκάκη και θα ακολουθήσει πορεία προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Κατά τη διάρκεια της πορείας, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΠΟΕ ΟΤΑ, θα ενσωματωθούν και οι εργαζόμενοι στα ασφαλιστικά ταμεία (ΠΟΠΟΚΠ), το ΙΚΑ (ΠΟΣΕ-ΙΚΑ) και των καθηγητών (ΟΛΜΕ) που πραγματοποιούν και αυτοί την ίδια ώρα ανάλογες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στο πλαίσιο των δικών τους κινητοποιήσεων.

Κι αυτό γιατί οι εκπαιδευτικοί συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους με νέα 48ωρη απεργία σήμερα Δευτέρα και και αύριο, μετά από την μαραθώνια συνεδρίαση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ