Εικόνες σοκ από το μακελειό στo Ναϊρόμπι - Και οι ισραηλινές ειδικές δυνάμεις στην επιχείρηση - iefimerida.gr

Εικόνες σοκ από το μακελειό στo Ναϊρόμπι - Και οι ισραηλινές ειδικές δυνάμεις στην επιχείρηση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζεται το θρίλερ στο Ναϊρόμπι, με τον πρόεδρο της Κένυας Ουχούρου Κενιάτα, ωστόσο, να ευελπιστεί ότι οι δυνάμεις ασφαλείας που βρίσκονται μέσα στο εμπορικό κέντρο, έχουν μια «καλή ευκαιρία» να εξουδετερώσουν τους τρομοκράτες.

«Οι εγκληματίες βρίσκονται τώρα συγκεντρωμένοι σε ένα σημείο μέσα στο κτίριο. Με τους επαγγελματίες που βρίσκονται εκεί, διαβεβαιώνω τους πολίτες της Κένυας ότι έχουμε μια πολύ καλή ευκαιρία να τους εξουδετερώσουμε επιτυχώς», δήλωσε ο Κενυάτα σε τηλεοπτικό του διάγγελμα.

Λίγο νωρίτερα, στο εμπορικό κέντρο εισήλθαν μέλη των ισραηλινών ειδικών δυνάμεων, σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν τους ομήρους και τους τραυματίες.

Ο πρόεδρος της Κένυας επιβεβαίωσε ότι οι Σομαλοί αντάρτες αλ Σεμπάμπ πράγματι ανακοίνωσαν ότι αυτοί ευθύνονται για την επίθεση, επισημαίνοντας όμως, πως οι αρχές της χώρας διεξάγουν έρευνα για να «καταλήξουν σε ένα ασφαλές συμπέρασμα» για το ποιος ευθύνεται για την αιματηρή ενέργεια.

«Θα τιμωρήσουμε τους εγκεφάλους αυτής της πράξης άμεσα και πραγματικά πολύ οδυνηρά», υπογράμμισε και διαβεβαίωσε ότι «θα πληρώσουν για τις ειδεχθείς και κτηνώδεις αυτές πράξεις».

Ο πρόεδρος της Κένυας ανακοίνωσε εξάλλου ότι ένας ανιψιός του και η αρραβωνιαστικιά του είναι ανάμεσα στους 59 ανθρώπους που σκοτώθηκαν από την επίθεση των ενόπλων στο εμπορικό κέντρο.

Εικόνες σοκ από το μακελειό στo Ναϊρόμπι - Και οι ισραηλινές ειδικές δυνάμεις στην επιχείρηση | iefimerida.gr 0
Εικόνες σοκ από το μακελειό στo Ναϊρόμπι - Και οι ισραηλινές ειδικές δυνάμεις στην επιχείρηση | iefimerida.gr 1
Εικόνες σοκ από το μακελειό στo Ναϊρόμπι - Και οι ισραηλινές ειδικές δυνάμεις στην επιχείρηση | iefimerida.gr 2
Εικόνες σοκ από το μακελειό στo Ναϊρόμπι - Και οι ισραηλινές ειδικές δυνάμεις στην επιχείρηση | iefimerida.gr 3
Εικόνες σοκ από το μακελειό στo Ναϊρόμπι - Και οι ισραηλινές ειδικές δυνάμεις στην επιχείρηση | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ