Γέμισαν ποδήλατα οι δρόμοι της Θεσσαλονίκης - Μια «αλλιώτικη» Κυριακή, χωρίς αυτοκίνητα [εικόνες - βίντεο] - iefimerida.gr

Γέμισαν ποδήλατα οι δρόμοι της Θεσσαλονίκης - Μια «αλλιώτικη» Κυριακή, χωρίς αυτοκίνητα [εικόνες - βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια «αλλιώτικη μέρα» έζησαν την Κυριακή οι Θεσσαλονικείς, με ολόκληρο το ιστορικό κέντρο της πόλης να κλείνει για τα αυτοκίνητα και να μετατρέπεται σε ζώνη μόνο για πεζούς και ποδηλάτες.

Η δράση αυτή εντάσσεται στον πανευρωπαϊκό εορτασμό της σημερινής «Ημέρας Χωρίς Αυτοκίνητο», που φέτος έχεις ως θέμα την καταπολέμηση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και σύνθημα, «καθαρός αέρας – είναι η δική σου κίνηση».

Έτσι, από νωρίς το πρωί η περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Εθ. Αμύνης, Εγνατία, Βενιζέλου, Λ.Νίκης, έχει κλείσει για τα αυτοκίνητα και επιτρέπεται η διέλευση μόνο σε ποδήλατα και στις οδούς Τσιμισκή και Μητροπόλεως και σε λεωφορεία.

Η «ημέρα χωρίς αυτοκίνητο» στη Θεσσαλονίκη διανθίζεται με διάφορες εκδηλώσεις και δρώμενα για μικρούς και μεγάλους.

Γέμισαν ποδήλατα οι δρόμοι της Θεσσαλονίκης - Μια «αλλιώτικη» Κυριακή, χωρίς αυτοκίνητα [εικόνες - βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ