Οριστικό τέλος στον αρραβώνα της Σάιρους: Η Εϊζα Γκονζάλες παραδέχτηκε δημόσια τη σχέση της με τον Χεμσγουορθ - iefimerida.gr

Οριστικό τέλος στον αρραβώνα της Σάιρους: Η Εϊζα Γκονζάλες παραδέχτηκε δημόσια τη σχέση της με τον Χεμσγουορθ

Οριστικό τέλος στον αρραβώνα της Σάιρους: Η Εϊζα Γκονζάλες παραδέχτηκε δημόσια τ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν πέρασε μία εβδομάδα από το χωρισμό του με τη Μάιλι Σάιρους και ο Λίαμ Χεμσγουορθ έκανε ήδη το επόμενο βήμα. Η καυτή Εϊζα Γκονζάλες, φαίνεται πώς είναι η νέα του αγαπημένη και μάλιστα παραδέχτηκαν δημόσια τη σχέση τους, μετά τις φωτογραφίες που τους έδειχναν σε τρυφερά τετ α τετ.

Οπως αναφέρουν κοντινοί φίλοι της Εϊζα, ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος από την πρώτη στιγμή που συστήθηκαν: «Γνωρίστηκαν στο Λας Βέγκας στην πτέρυγα VIP του κλαμπ XS και πέρασαν όλη τη νύχτα μαζί. Η Εϊζα δηλώνει ότι είναι πολύ ερωτευμένοι. Προχώρησαν πραγματικά πολύ γρήγορα.»

Φυσικά το ίδιο γρήγορη ήταν και η αντίδραση της Μάιλι Σάιρους, η οποία με το που έμαθε ότι ο αρραβωνιαστικός της και η Γκονζάλες βρέθηκαν μαζί, ακύρωσε δημόσια τον αρραβώνα τους, ωστόσο αυτό δεν φάνηκε να πτοεί τον Χεμσγουορθ, αφού την ίδια κιόλας μέρα φωτογραφήθηκε με την Γκονζάλες να φιλιούνται έξω από το διαμέρισμα του στο Μπέβερλι Χιλς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ