Τα ΝΕΑ: «Παραχώρησαν» πεδίο βολής του στρατού σε «Λέσχες Ειδικών Δυνάμεων» για να κάνουν σκοποβολή - iefimerida.gr

Τα ΝΕΑ: «Παραχώρησαν» πεδίο βολής του στρατού σε «Λέσχες Ειδικών Δυνάμεων» για να κάνουν σκοποβολή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αφορμή ένα δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας στα Τρίκαλα τα ΝΕΑ αναφέρονται στις «Λέσχες Ειδικών Δυνάμεων» που λειτουργούν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Πρόκειται για αποστράτους που έχουν υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις του Στρατού και μετά την αποστράτευσή τους εντάσσονται σε αυτές τις «λέσχες», οι οποίες κανείς δεν γνωρίζει ποιον ακριβώς ρόλο υπηρετούν, τι διασυνδέσεις έχουν με τις ακροδεξιές οργανώσεις, και ειδικά με τη Χρυσή Αυγή, ποιος τις χρηματοδοτεί και πώς είναι δομημένες.

Μάλιστα από τη στήλη «στίγμα» αναφέρεται πως μέλη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Νομού Τρικάλων, την Κυριακή 8 του μήνα, πραγματοποίησαν σκοποβολή - προσέξτε με παρακαλώ - στο πεδίο βολής Χρυσαυγής της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών που εδρεύει στην περιοχή!

Κατά την είδηση, στη «δραστηριότητα» (!) μετείχαν 15 σκοπευτές της ΛΕΔ, ύστερα από άδεια της διοίκησης της ΣΜΥ, και πραγματοποίησαν βολές σε σταθερό στόχο!..

Η εφημερίδα θέτει κάποια ερωτήματα στους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια και Εθνικής Αμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο:

Τι Λέσχες είναι αυτές και γιατί λειτουργούν; Τις ελέγχει κανείς;

Με τι όπλα κάνουν σκοποβολή, σε ποιον ανήκουν αυτά και, φυσικά, είναι νόμιμα;

Εχουν ερευνηθεί οι τυχόν σχέσεις τους με ακροδεξιές ομάδες;

Πώς είναι δυνατόν να πραγματοποιούν σκοποβολή σε πεδίο βολής στρατιωτικής μονάδας; Ηταν σε γνώση του ΓΕΕΘΑ και του υπουργείου Αμυνας το συγκεκριμένο περιστατικό;

Περιστατικά όπως αυτό των Τρικάλων έχουν σημειωθεί και αλλού; Και εάν ναι, πού και για ποιο λόγο;

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ