Πιτσιρίκια ανακάλυψαν τις οικονομίες ηλικιωμένης σε ερειπωμένο σπίτι στα Ιωάννινα και έκαναν τα λεφτά... χαρτοπόλεμο - iefimerida.gr

Πιτσιρίκια ανακάλυψαν τις οικονομίες ηλικιωμένης σε ερειπωμένο σπίτι στα Ιωάννινα και έκαναν τα λεφτά... χαρτοπόλεμο

Πιτσιρίκια ανακάλυψαν τις οικονομίες ηλικιωμένης σε ερειπωμένο σπίτι στα Ιωάννιν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Σήκωσε» τα χρήματά της από την τράπεζα, για να τα σώσει από την οικονομική κρίση, αλλά λογάριαζε χωρίς τους πιτσιρικάδες της γειτονιάς της. Μίας ηλικιωμένη γυναίκα στα Ιωάννινα είδε τις οικονομίες μίας ζωής να γίνονται... χαρτοπόλεμος, όταν τις ανακάλυψαν παιδιά που έπαιζαν σε ερειπωμένο σπίτι.

Οι πιτσιρικάδες βρήκαν το θησαυρό, περίπου 43.000 ευρώ μέσα σε μία σακούλα, παίζοντας στα χαλάσματα στην πλατεία Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνα. Οταν οι κάτοικοι είδαν τα παιδιά να παίζουν με τα χρήματα και να σκίζουν τα χαρτονομίσματα, ειδοποίησαν την Αστυνομία. Τα παιδιά έδειξαν στους άνδρες της Ασφάλειας Ιωαννίνων το σημείο που βρήκαν τη σακούλα και παρέδωσαν τα χρήματα.

Η έρευνα οδήγησε σε μια 83χρονη γυναίκα, που μένει σε διαμέρισμα δίπλα στα χαλάσματα, η οποία είχε κρύψει εκεί τις οικονομίες της. Οπως είπε στους αστυνομικούς, «σήκωσε» τις οικονομίες της πριν από τρία χρόνια, γιατί πίστεψε πως θα χάσει τα χρήματα εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Η ηλικιωμένη δεν είναι σε θέση να θυμηθεί το ακριβές ποσό και κάνει λόγο για 50-70.000 ευρώ.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ