Παρέμβαση εισαγγελέα για τον Βρεφονηπιακό Σταθμό Παλαιάς Φώκαιας όπου παιδάκια κατάπιαν ποντικοφάρμακο - iefimerida.gr

Παρέμβαση εισαγγελέα για τον Βρεφονηπιακό Σταθμό Παλαιάς Φώκαιας όπου παιδάκια κατάπιαν ποντικοφάρμακο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών προκάλεσε το περιστατικό στον Δημοτικό Βρεφονηπιακό Σταθμό Παλαιάς Φώκαιας με τα οκτώ νήπια που, από αμέλεια των υπευθύνων, έφαγαν κατά λάθος ποντικοφάρμακο.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε την Τετάρτη. Τα παιδάκια βρέθηκαν στο προαύλιο του σταθμού να κρατούν στα χέρια τους και να παίζουν με κουτί το οποίο περιείχε ποντικοφάρμακο. Κάποια από αυτά έβαλαν τα χέρια στο στόμα με αποτέλεσμα να καταπιούν το δηλητήριο.

Εσπευσμένα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων, όπου υπεβλήθησαν σε πλύσεις στομάχου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι υπεύθυνοι του βρεφονηπιακού σταθμού, ισχυρίστηκαν ότι τα δηλητηριώδη φάρμακα βρίσκονταν στην αποθήκη του σταθμού, την οποία διέρρηξαν άγνωστοι.

Αντικείμενο της προκαταρκτικής εξέτασης είναι να διερευνηθούν οι καταγγελίες και να εντοπιστούν ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες των υπευθύνων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ