Η Χρυσή Αυγή κατέθεσε μήνυση κατά του Νίκου Δένδια - iefimerida.gr

Η Χρυσή Αυγή κατέθεσε μήνυση κατά του Νίκου Δένδια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mήνυση κατά του υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Δένδια και κατά παντός άλλου υπευθύνου κατέθεσε στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου η Χρυσή Αυγή, όπως είχε προαναγγείλλει νωρίτερα το μεσημέρι της Παρασκευής ο βουλευτής του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης.

Η Χρυσή Αυγή προχώρησε στην κίνηση αυτή καθώς θεωρεί ότι στοχοποιείται αδίκως χωρίς κανένα στοιχείο ή εύρημα για την υπόθεση του θανάσιμου τραυματισμού του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

Ειδικότερα, η Χρυσή Αυγή ζητεί την άσκηση ποινικής δίωξη για ψευδή καταμήνυση, αλλά και διατάραξη κοινής ειρήνης, καθώς, όπως αναφέρει, «ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και τα ΜΜΕ προκαλούν ή διεγείρουν τους πολίτες σε βιαιοπραγίες μεταξύ τους ή σε αμοιβαία διχόνοια».

Η Χρυσή Αυγή κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά και κατά καναλιών και εφημερίδων που, όπως καταγγέλλει, «συκοφαντούν και υποκινούν πράξεις βίας κατά ενός νομίμου πολιτικού κόμματος», ενώ διαμαρτύρεται για το γεγονός ότι κανένα ΜΜΕ δεν δίνει βήμα σε εκπρόσωπό της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ