Μαιευτήρας στις ΗΠΑ φέρνει τα μωρά στον κόσμο τραγουδώντας τους το Happy Birthday [βίντεο] - iefimerida.gr

Μαιευτήρας στις ΗΠΑ φέρνει τα μωρά στον κόσμο τραγουδώντας τους το Happy Birthday [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εναν πολύ γλυκό και τρυφερό τρόπο βρήκε ένας μαιευτήρας από τις ΗΠΑ να φέρει τα νέα μωρά στον κόσμο, αφού τα καλοσωρίζει στη νέα τους ζωή τραγουδώντας τους.

Πρόκειται για τον Νιγηριανής καταγωγής, Δρ. Κάρεϊ Άντριου Τζάτζα από το Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Πιτσμπουργκ (UPMC) ο οποίος δήλωσε: «Ξεγεννάω εκατοντάδες μωρά και τραγουδάω σε όλα όταν τα φέρνω στη ζωή γιατί νομίζω πως έτσι υποδέχομαι με αισιόδοξο τρόπο το μέλλον»

Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω καλωσορίζει τραγουδώντας ένα αγοράκιπου γεννήθηκε με καισαρική. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος ο γιατρός , νιώθει τον μικρό Ιθαν σαν εγγονάκι του γιατί είχε φέρει στον κόσμο και τον πατέρα του πριν από πολλά χρόνια.

Ωστόσο το ρεπερτόριο του δεν περιορίζεται στις γέννες, αφού επισκέπτεται τις πελάτισσές του στους θαλάμους της μαιευτικής κλινικής όπου εργάζεται και τραγουδάει στα μωρά που ξεγέννησε για να τα ηρεμήσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ