Οκτώ τρόποι να... γλυκαθείτε από τη ζάχαρη χωρίς να παχύνετε

Kι όμως υπάρχουν τρόποι να... γλυκαθούμε από τη ζάχαρη χωρίς να παχύνουμε! Εξυπακούεται, ότι δεν πρέπει να την καταναλώσουμε μόνη της ή στις συνταγές μας, διότι έτσι θα προσλάβουμε τις ανεπιθύμητες θερμίδες.
Ομως άφοβα μπορούν -για παράδειγμα- να τη γευτούν τα λουλούδια μας και να γίνουν πιο ανθεκτικά τα κοτσάνια τους. Αυτή είναι μια από τις οκτώ θετικές χρήσεις της ζάχαρης.

Διαβάστε και τις οκτώ:

  • Στα λουλούδια:
  • Απαλύνει το κάψιμο της γλώσσας από τα μπαχαρικά:
  • Επουλώνει πληγές:
  • Απολέπιση:
  • Διαρκεί το κραγιόν:
  • Αφαιρεί το λεκέ από γρασίδι:
  • Απαλύνει τα χείλη:
  • Καθαρίζει τα χέρια:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ