Φίλος του Φύσσα καταγγέλλει: «Στα συλλαλητήρια για την μνήμη του είχαν στηθεί κομματικά περίπτερα για εγγραφές» - iefimerida.gr

Φίλος του Φύσσα καταγγέλλει: «Στα συλλαλητήρια για την μνήμη του είχαν στηθεί κομματικά περίπτερα για εγγραφές»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για βεβήλωση της μνήμης του νεκρού Παύλου Φύσσα κάνει λόγο ένας από τους στενούς του φίλους, ο οποίος καταγγέλλει πως κομματικές οργανώσεις σπεύδουν να βάλουν κομματική «ταμπέλα» στον νεκρό 34χρονο και προσπαθούν να αλιεύσουν ψήφους.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ, ο επιστήθιος φίλος του Παύλου Φύσσα ο οποίος δεν ήθελε να γίνουν γνωστά τα στοιχεία του, κατηγόρησε τα πολιτικά κόμματα πως προσπαθούν να αποκομίσουν οφέλη από τον θάνατο του και μάλιστα καταγγέλλει πως «στα συλλαλητήρια για την μνήμη του είχαν στηθεί (κομματικά) περίπτερα και ζητούσαν εγγραφές».

Τέλος, ο φίλος του νεκρού 34χρονου ξεκαθάρισε πως δεν άνηκε σε κανένα κόμμα και ζήτησε να σταματήσει ο συσχετισμός του με πολιτικές οργανώσεις και ομάδες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ