Στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής οι εγκληματικές υποθέσεις της Χρυσής Αυγής - iefimerida.gr

Στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής οι εγκληματικές υποθέσεις της Χρυσής Αυγής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλες διαστάσεις έχει λάβει η αντιμετώπιση των ποινικών υποθέσεων οι οποίες φέρονται να συνδέονται με την Χρυσή Αυγή, καθώς μετά απόφαση του Νίκου Δένδια, η Αντιτρομοκρατική θα αναλάβει την διερεύνηση των υποθέσεων.

Οπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, μετά από απόφαση του υπουργού Δημόσιας Τάξης και του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ Νίκου Παπαγιαννόπουλου, η περαιτέρω διερεύνηση των υποθέσεων στις οποίες εμπλέκονται μέλη και υποστηρικτές του ακροδεξιού κόμματος, θα περάσει στην αρμοδιότητα της Δ.Α.Ε.Ε.Β. (Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας), δηλαδή την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Αστυνομικές πηγές, σχολιάζοντας την είδηση αναφέρουν πως οι εγκληματικές πράξεις για τις οποίες ο κ. Δένδιας έχει «στριμώξει» την Χρυσή Αυγή, βρίθουν στοιχείων τα οποία παραπέμπουν σε τρομοκρατική ή εγκληματική οργάνωση και ρόλος της Αντιτρομοκρατικής θα είναι να διερευνήσει το εάν και κατά πόσο υπάρχει οργανωμένη εγκληματική δράση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ