Ο Μιχάλης Μυτακίδης των Active Member θυμάται τον Παύλο Φύσσα: Ηταν ανένταχτος, πρέπει να σώσουμε κάτι από την ψυχή του - iefimerida.gr

Ο Μιχάλης Μυτακίδης των Active Member θυμάται τον Παύλο Φύσσα: Ηταν ανένταχτος, πρέπει να σώσουμε κάτι από την ψυχή του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η τραγική δολοφονία του Παύλου Φύσσα γνωστού στη hip hop κοινότητα ως Killah P, έχει επηρεάσει όλη την εγχώρια ραπ μουσική σκηνή. Ενας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της, ο ιδρυτής των Active Member και του low bap, ο Μιχάλης Μυτακίδης, μιλά για τον νεκρό καλλιτέχνη.
«Ημασταν αδέρφια. Η καταγγελία της μητέρας του με κάλυψε απόλυτα. Πολλοί έστω και άθελα τους έχουν βεβηλώσει την μνήμη του και τώρα προσπαθούμε να σώσουμε κάτι από την ψυχή του», δήλωσε στο ΣΚΑΪ εμφανώς συγκινημένος ο BD Foxmoor, όπως είναι το ψευδώνυμο του.

Ο ιδρυτής των Active Member παράλληλα, μίλησε και για την προσωπικότητα του Παύλου Φύσσα τονίζοντας ότι δεν είχε καμία σχέση με κόμματα και ότι η μόνη του αφοσίωση ήταν η hip hop μουσική. «Ηταν ένα ανένταχτο παλικάρι. Οποιος προσπαθεί να βγάλει πολιτικό όφελος θα σπάσει τα μούτρα του», ενώ μιλώντας για την δολοφονία του είπε: «Μας ξάφνιασε η δολοφονία του Παύλου σαν γεγονός, αλλά όχι ότι το έκανε η Χρυσή Αυγή».

Τέλος, ο Μιχάλης Μυτακίδης ανακοίνωσε και μια πρωτοβουλία της hip hop μουσικής σκηνής εις μνήμην του Killah P λέγοντας: «Την τρίτη, η hip hop κοινότητα θα κάνει συνέντευξη Τύπου για ένα όνειρο που είχε ο Παύλος. Προσπαθούσε να ενώσει το low bap με την υπόλοιπη hip hop σκηνή που είχαμε διαχωριστεί για κάτι μικροδιαφορές».

φωτογραφία: Μυρσίνη Μπογδάνου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ