Οδηγεί το χάμστερ Volvo FMX 15 τόνων; Οδηγεί, πως δεν οδηγεί! - iefimerida.gr

Οδηγεί το χάμστερ Volvo FMX 15 τόνων; Οδηγεί, πως δεν οδηγεί!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Volvo Trucks, η κατασκευάστρια των φορτηγών Volvo, έχει παρουσιάσει στα νέα της μοντέλα όπως το FMX ένα νέο σύστημα ενεργής οδήγησης χωρίς οδηγό.

Προκειμένου λοιπόν να προβάλουν και να προωθήσουν το συγκεκριμένο σύστημα οι άνθρωποί της είχαν μια πραγματικά πολύ καλή ιδέα: αρχικά αύξησαν την υποβοήθηση στο σύστημα διεύθυνσης ώστε να γυρίζει πανεύκολα. Στη συνέχεια προσάρμοσαν ένα κυλιομένο τύμπανο σαν κι αυτά που λατρεύουν τα χάμστερ πάνω στη στεφάνη και έβαλαν μέσα τον Τσάρλι.

Ποιος είναι ο Τσάρλι; Ένα χαμστεράκι 6 μηνών το οποίο ο οδηγός απλά δελέαζε κουνώντας του ένα καρότο προς την κατεύθυνση που ήθελε να κινηθεί. Με τον τρόπο αυτό ο Τσάρλι των 175 γραμμαρίων, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, κατεύθυνε σε μια πραγματικά δύσκολη διαδρομή το θηριώδες Volvo FMX των 15 τόνων.

Οδηγεί το χάμστερ Volvo FMX 15 τόνων; Οδηγεί, πως δεν οδηγεί! | iefimerida.gr 0
Οδηγεί το χάμστερ Volvo FMX 15 τόνων; Οδηγεί, πως δεν οδηγεί! | iefimerida.gr 1
Οδηγεί το χάμστερ Volvo FMX 15 τόνων; Οδηγεί, πως δεν οδηγεί! | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ