«Σκληροπυρηνικός» χρυσαυγίτης ο 26χρονος οδηγός του Νίκου Μιχαλολιάκου -Απειλούσε μέσω διαδικτύου «τους λεβέντες της ΚΝΕ»

«Σκληροπυρηνικός» χρυσαυγίτης με έντονη παρουσία στις εθνικιστικές εκδηλώσεις της νεολαίας του κόμματος είναι ο 26χρονος πρώην οδηγός και φρουρός του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου.
Ο Σωτήρης Δεβελέκος, σύμφωνα με το «Εθνος» φαίνεται πως έχει κερδίσει τη συμπάθεια του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, ο οποίος προσπάθησε να τον ορίσει ως οδηγό και φρουρό του. Ωστόσο, τα σχέδιά του ανακόπηκαν από την άρνηση της ΕΛ.ΑΣ. για άδεια οπλοφορίας, αφού «δεν πληρούσε τα απαραίτητα κριτήρια» όπως λένε με νόημα αστυνομικοί της αρμόδιας υπηρεσίας.

Ο Σωτήρης Δεβελέκος οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα Πειραιά γιατί σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο σπίτι και το αυτοκίνητό του βρέθηκαν ένα αεροβόλο πιστόλι, δύο μεγάλες κροτίδες (γουρούνες) και ένα στιλέτο τύπου πεταλούδα.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από την Ασφάλεια, ύστερα από καταγγελία ότι κατείχε όπλα. Οπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ., ο ίδιος είχε υποβάλει αίτημα για άδεια οπλοφορίας, το οποίο όμως απορρίφθηκε την 5η Μαρτίου του 2013.Ο 26χρονος έχει αναρτήσει στο Facebook φωτογραφίες του, όπου διακρίνονται τα τατουάζ με τον ναζιστικό αετό και άλλα χιτλερικά σύμβολα. Ακολούθησαν σφοδρές αντιδράσεις και αιχμηρά σχόλια, που τον ανάγκασαν να τις σβήσει από το προφίλ του. Ο Δεβελέκας μάλιστα, μετά τον ξυλοδαρμό μελών του ΚΚΕ στο Πέραμα απείλησε μέσω διαδικτύου τους «λεβέντες της ΚΝΕ», όπως έγραψε, ότι πρέπει να προσέχουν, ξεκαθαρίζοντας ότι θα υπάρξει και συνέχεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ