Οι sold out Πυξ Λαξ και τα μπιφτέκια - iefimerida.gr

Οι sold out Πυξ Λαξ και τα μπιφτέκια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αποψινή συναυλία των Πυξ Λαξ στο Ολυμπιακό Στάδιο ξεπούλησε και οι ίδιοι(;) μας έστειλαν το εξής μήνυμα:«Τα μέλη του συγκροτήματος απευθύνουν με ευγνωμοσύνη σε όλους τους φίλους τους την παρακάτω δήλωση: «Σας ευχαριστούμε πολύ γι' αυτή τη μεγάλη και συγκινητική ανταπόκριση. Ελπίζουμε απόψε να μπορέσουμε να σας το ανταποδώσουμε. Μετά από αυτό αισθανόμαστε την ανάγκη να κάνουμε μία ακόμα συναυλία στην Αθήνα, στις 10 Σεπτεμβρίου, στο TerraVibe Park, στη Μαλακάσα. Να περάσουμε όλοι καλά...».

Παρακαλούμε. Έχουμε επίσης τα αποτελέσματα του μίνι πειράματος που έγινε σήμερα στο twitter. "Τι θα συμβεί αν αντικαταστήσεις διάφορες λέξεις των τραγουδιών των Πυξ Λαξ με τη λέξη μπιφτέκι":

M1s1rlou: Υπαρχουν μπιφτεκια απο φως στη σιωπη/ μπιφτεκια που γιναν με δακρυα στα ματια/ μπιφτεκια που γιναν απλα η αφορμη.

Το ξέρω πως δεν το διάλεξα/ αν έπρεπε τη σκέψη μου να ορίζεις / μα ακόμα δεν κατάλαβα /γιατί έπαψες μπιφτεκι να θυμίζεις

Aνόητα μπιφτεκια ανόητα φιλιά / μπιφτεκια μπιφτεκια μπιφτεκια μπιφτεκια ψεύτικα

Μπιφτ εκεί, κι εγώ αγκαλιά μ ένα αντίγραφο δικό σου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπιφτέκια πυξ λαξ sould out
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ