«Ο Νίκος Ζήγρας έσπασε την ομερτά», είπε στο δικαστήριο ο συνήγορός του - iefimerida.gr

«Ο Νίκος Ζήγρας έσπασε την ομερτά», είπε στο δικαστήριο ο συνήγορός του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Νίκος Ζήγρας έσπασε την ομερτά της μαφίας, τόνισε χαρακτηριστικά ο συνήγορος του, Στέλιος Γκαρίπης, κατά τη αγόρευσή του στη δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου και ζήτησε την επιείκεια του δικαστηρίου για τον εντολέα του, «ώστε να υπάρχει ένα παράδειγμα για το μέλλον».

«Ο εντολέας μου δεν θέλησε να ακολουθήσει τους κανόνες που ακολουθούν κατηγορούμενοι σε δίκες της μαφίας ... Δεν τήρησε την ομερτά, αλλά είπε στον Τσοχατζόπουλο: "Φέρσου σαν άντρας, φέρσου σαν ηλικιωμένος, φέρσου σαν Έλληνας"», υπογράμμισε κατά την αγόρευσή του ο συνήγορος του εξαδέλξου του πρώην υπουργού.

Ο κ. Γκαρίτης επεσήμανε ιδιαίτερα τη συμβολή του εντολέα του στην αποκάλυψη της αλήθειας. «Σε επίπεδο ηθικής», ανέφερε μεταξύ άλλων, «ο Ζήγρας έχει εκτίσει την ποινή του, έχει μετανοήσει».

Συμφωνα με τον ίδιο, η συμπληρωματική απολογία του πελάτη του ενώπιον του ανακριτή, «υπήρξε καθοριστική για την εξιχνίαση της παράνομης δράσης του 'Ακη Τσοχατζόπουλου, αλλά και της δράσης (του προφυλακισμένου πλέον) πρώην υπουργού της Κύπρου Ντίνου Μιχαηλίδη» .

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ