Απίστευτη γκάφα παρουσιαστή: Βγήκε στον αέρα κρατώντας αντί για iPad ένα... πάκο κόλλες Α4 [βίντεο] - iefimerida.gr

Απίστευτη γκάφα παρουσιαστή: Βγήκε στον αέρα κρατώντας αντί για iPad ένα... πάκο κόλλες Α4 [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αφθονο γέλιο στο κοινό που τον παρακολουθούσε χάρισε -άθελά του- ο παρουσιαστής του BBC Σάιμον Μακ ο οποίος μέσα στη βιασύνη του να βγει στον αέρα αντί να πάρει στα χέρια του το iPad του, πήρε ένα... πακέτο με χαρτιά Α4!

Οπως συνηθίζεται οι παρουσιαστές κρατούν στα χέρια τους ένα iPad την ώρα που είναι όρθιοι στο στούντιο και παρουσιάζουν τις εξελίξεις καθώς κάτι τέτοιο αφενός τους προσδίδει κύρος αφετέρου δίνουν την αίσθηση στους τηλεθεατές ότι ενημερώνονται συνεχώς.

Στην προσπάθειά του αυτή λοιπόν ο Σάιμον Μακ πέτυχε ακριβώς το αντίθετο, αφού βγήκε στον αέρα κρατώντας ένα πάκο με κόλλες Α4.

Ο παρουσιαστής κατάλαβε λίγο αργότερα την γκάφα του, ωστόσο διατήρησε την ψυχραιμία του και έκανε σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Οπως είναι φυσικό ακολούθησε χαμός στο Twitter με τα χιουμοριστικά σχόλια να μην έχουν σταματημό αναγκάζοντας τον Σάιμον Μακ, μάλιστα, να εκδώσει και σχετική ανακοίνωση: «Σήμερα το πρωί, ενώ ο Σάιμον Μακ ετοιμαζόταν για την παρουσίαση του δελτίου, αντί να πιάσει το tablet του, πήρε μαζί του έναν πάκο χαρτιά που βρισκόταν δίπλα σε αυτό. Πάνω στην βιασύνη του ζωντανού δελτίου, δεν είχαμε την ευκαιρία να αλλάξουμε τα αντικείμενα και έτσι συνέχισε να λέει το δελτίο όπως ήταν", αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του το BBC».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ