Ο ξεσηκωτικός χορός της Μάιλι Σίρους που απαγορεύτηκε στη Λουιζιάνα για λίγες ώρες [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο ξεσηκωτικός χορός της Μάιλι Σίρους που απαγορεύτηκε στη Λουιζιάνα για λίγες ώρες [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύγχυση προκάλεσε την περασμένη εβδομάδα ένα ψευδές δελτίο τύπου στη Λουιζιάνα, σύμφωνα με το οποίο απαγορευόταν στους κατοίκους της πόλης να χορέψουν twerking, τον τρελό χορό που έγινε μόδα από τη Μάιλι Σίρους στα Μουσικά Βραβεία MTV.

«Πρόκειται για ανοησίες» δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης DeQuincy, Λόρενς Χενάγκεν διαψεύδοντας όσα γράφονταν με την υπογραφή του στο δελτίου τύπου που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα PRLog. Σύμφωνα μάλιστα με το δελτίο ο δήμαρχος φαινόταν να καταδικάζει το twerking ως προκλητική πράξη εναντίον του Ιησού και ττης διδασκαλίας του, ενώ όσοι έσπασαν το νόμο έπρεπε να καταδικαστούν σε 30 μέρες φυλάκιση.

Πρόκειται για την τρίτη φορά που διαδίδεται μια ψευδής είδηση στην πόλη DeQuincy και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της σελίδας newsfeed.time η ψεύτικη είδηση προήλθε από τον 24χρονο Πολ Χόρνερ, έναν φαρσέρ από το Φοίνιξ της Αριζόνα.

Ο ξεσηκωτικός χορός της Μάιλι Σίρους που απαγορεύτηκε στη Λουιζιάνα για λίγες ώρες [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ