Κι όμως αυτός ο πανκ τύπος είναι ο αδερφός της Τζένιφερ Ανιστον [εικόνες] - iefimerida.gr

Κι όμως αυτός ο πανκ τύπος είναι ο αδερφός της Τζένιφερ Ανιστον [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γεμάτος τατουάζ, με μαλλί μοικάνα και με τελείως χύμα στυλ, ο 24χρονος Άλεξ Τζον Άνιστον φαίνεται να μην έχει καμία απολύτως σχέση με τη διάσημη ηθοποιό.

Τις φωτογραφίες δημοσίευσε η MailOnline, δείχνοντας το νεαρό Άλεξ με σκισμένη βερμούδα, χωρίς μπλούζα και με ένα τατουάζ πάνω στην κοιλιά που λέει «Live Free».

Ο ΑJ, όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του, ζει εναλλακτικά, γυρνώντας με ένα βαν όπου κοιμάται πολλές φορές πηγαίνοντας από φεστιβάλ σε φεστιβάλ.

Οι φωτογραφίες είναι από το Burning Man, ένα τρανό φεστιβάλ που γίνεται κάθε χρόνο στην έρημο Νεβάδα και που μερικοί άνθρωποι κυκλοφορούν γυμνοί.

Ο ίδιος περιγράφει τον εαυτό του ως «περιπλανώμενο καλλιτέχνη» και όταν τον ρωτάνε για τη διάσημη αδερφή του απλά απαντά πως έχει βαρεθεί να τον ρωτάνε γι αυτή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ