Ολη η ελληνική Αριστερά στο Ηρώδειο: Τσίπρας, Κουβέλης, Κουτσούμπας, Μίκης και η Περιστέρα με βαθύ ντεκολτέ [εικόνες] - iefimerida.gr

Ολη η ελληνική Αριστερά στο Ηρώδειο: Τσίπρας, Κουβέλης, Κουτσούμπας, Μίκης και η Περιστέρα με βαθύ ντεκολτέ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και οι τρεις ηγέτες των κομμάτων της Αριστεράς βρέθηκαν στο Ηρώδειο στις 17 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να ακούσουν τη συναυλία της Μαρίας Φαραντούρη, που έδωσε η κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια για τα 50 χρόνια που συμπλήρωσε στο τραγούδι.
Ο Αλέξης Τσίπρας, με δική του πρωτοβουλία, χαιρέτισε τους Κουβέλη-Κουτσούμπα, ενώ χειροκροτήθηκε κατά την είσοδό του στο θέατρο. Στη συνέχεια, κατευθύνθηκε προς τον -παρόντα- Μίκη Θεοδωράκη και είχε θερμό εναγκαλισμό μαζί του.
Στο διάλειμμα, ο Μίκης Θεοδωράκης μάζεψε σε «πηγαδάκι» τους τρεις αρχηγούς της Αριστεράς, τους έλεγε ιστορίες από το παρελθόν και όταν μία κυρία από το κοινό τον ρώτησε «ποια είναι η λύση», ο Μίκης ήταν... κάθετος: «Τώρα ψηφίζουμε Τσίπρα», απεφάνθη, με αποτέλεσμα ο Δημήτρης Κουτσούμπας και ο Φώτης Κουβέλης να «παγώσουν»...

Αίσθηση προκάλεσε η σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα Περιστέρα, η οποία ήταν ντυμένη με όμορφο καλοκαιρινό φόρεμα που αναδείκνυε τα κόκκινα πέδιλα, το μαύρισμά της και το βαθύ ντεκολτέ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αριστερά ηρώδειο Μαρία Φαραντούρη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ