Σε αργία επισήμως ο Διονύσης Ψωμιάδης και ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Γιώργος Τσαμασλής - iefimerida.gr

Σε αργία επισήμως ο Διονύσης Ψωμιάδης και ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Γιώργος Τσαμασλής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε αργία τέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Γιώργος Τσαμασλής και ο περιφερειακός σύμβουλος Διονύσης Ψωμιάδης για το θέμα με τις υπερκοστολογήσεις στο έργο κατασκευής του Θεσσαλονίκης - Ωραιοκάστρου. Δεν θα ξαναμπούμε σε περιπέτειες, δεν θα ανεχθώ καμία σκιά σε θέματα διαφάνειας, σχολίασε ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας.

Η απόφαση του γενικού γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, Αθανασίου Καρούντζου, με την οποία τίθενται σε αργία οι κ.κ. Τσαμασλής και Ψωμιάδης, επιδόθηκε σήμερα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ο κ. Τζιτζικώστας ανέθεσε την άσκηση των αρμοδιοτήτων του αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, στον Θεοφάνη Παπά.

Η δίκη των 28 κατηγορουμένων για το θέμα της κατασκευής του δρόμου Θεσσαλονίκης - Ωραιοκάστρου θα ξεκινήσει στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων την 1η Οκτωβρίου.

«Δεν θα επιτρέψω να δημιουργήσει προσχώματα στην πορεία του έργου και τις υπηρεσίες που παρέχει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στους συμπολίτες μας, καμία υπόθεση, πόσο μάλλον υποθέσεις που αφορούν σε γεγονότα που έλαβαν χώρα στο παρελθόν επί νομαρχιακών διοικήσεων και σήμερα διερευνά η δικαιοσύνη» δήλωσε για το θέμα ο κ. Τζιτζικώστας.

«Η Περιφέρειά μας δεν πρόκειται να ξαναμπεί σε περιπέτειες», διεμήνυσε, «και προσωπικά δεν θα ανεχτώ οποιαδήποτε σκιά σε θέματα διαφάνειας, ενεργώντας πάντα άμεσα και εντός του πλαισίου που ορίζει ο νόμος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ