Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει προβοκάτσια για να τεθεί εκτός νόμου -«Δεν θα συμμετάσχουμε σε εμφυλιοπολεμικό κλίμα» - iefimerida.gr

Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει προβοκάτσια για να τεθεί εκτός νόμου -«Δεν θα συμμετάσχουμε σε εμφυλιοπολεμικό κλίμα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προβοκάτσια σε βάρος της, με έξωθεν εντολές, ώστε να τεθεί εκτός νόμου, καταγγέλλει η Χρυσή Αυγή, διαμηνύοντας πως δεν πρόκειται να συμμετάσχει στην απόπειρα δημιουργίας εμφυλιοπολεμικού κλίματος, με αφορμή ένα «τραγικό γεγονός», όπως χαρακτηρίζει τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Σύμφωνα με τη Χρυσή Αυγή η δολοφονία του 34χρονου στο Κερατσίνι δεν εμπεριείχε καμία πολιτική χροιά, αλλά αποτελεί «τραγική κατάληξη μιας οπαδικής αντιδικίας».

«Στον χορό της προβοκάτσιας και των επιθέσεων κράτους και παρακράτους εναντίον της Χρυσής Αυγής μπήκαν τώρα και οι εντολοδότες των Βρυξελλών», σχολιάζει παραπέμποντας στη δήλωση Χανς Σβόμποντα, με την οποία καλείται ο Έλληνας Πρωθυπουργός να λαβει αυστηρά μέτρα κατά της Χρυσής Αυγής.

«Οι υποτακτικοί του Μνημονίου τηρούν κατά γράμμα τις άνωθεν εντολές των Βρυξελλών και έχουν εξαπολύσει ένα πρωτοφανές επικοινωνιακό πόλεμο ψευδών και συκοφαντίας κατά της Χρυσής Αυγής. Οι εντολές είναι ξεκάθαρες για ανάσχεση του Ελλήνων Εθνικιστών, καθώς τα δυσθεώρητα ποσοστά στις μυστικές δημοσκοπήσεις έχουν προκαλέσει πανικό σε όλη την Ευρώπη», υπογραμμίζεται μεταξύ άλλων, ενώ δηλώνεται πως η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να συμμετάσχει στην «προσπάθεια κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου να δημιουργήσουν εμφυλιοπολεμικό κλίμα και να πολιτικολογήσουν πάνω σε ένα τραγικό γεγονός».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ