Απόγνωση-καταγγελία γιατρού στο Κρατικό Νίκαιας: Εδώ και τρία χρόνια φωνάζουμε για δεκάδες ρατσιστικές επιθέσεις - iefimerida.gr

Απόγνωση-καταγγελία γιατρού στο Κρατικό Νίκαιας: Εδώ και τρία χρόνια φωνάζουμε για δεκάδες ρατσιστικές επιθέσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια φωνή που δεν ακούστηκε όταν έπρεπε και που σήμερα λέει σκληρές αλήθειες: Ο επιμελητής της νευροχειρουργικής κλινικής στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας που παρέλαβε τον Παύλο Φύσσα αποκαλύπτει τη δραματική κατάσταση με τις ρατσιστικές επιθέσεις που γίνονται εδώ και τρία χρόνια.

Ο Παναγιώτης Παπανικολάου μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για τα πρώτα ευρήματα από το σώμα του δολοφονηθέντος Παύλου Φύσσα, ζήτησε δυο λεπτά από την παρουσιάστρια για να πει κάτι που προκαλεί σοκ: Εδώ και τρία χρόνια φωνάζουν οι γιατροί του Κρατικού Νίκαις για τα δεκάδες περιστατικά αλλοδαπών που φτάνουν στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση εξαιτίας ρατσιστικών επιθέσεων. Πρόσθεσε χαρακτηριστικά ότι πέρυσι έφτασε στο νοσοκομείο Αιγύπτιος φοιτητής ελληνικής υποκοότητας που είχε δεχθεί άγρια επίθεση εξαιτίας της οποίας έχασε το μάτι του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ