Τα ταχυφαγεία κλείνουν το κατάστημα της Lοuis Vuitton στην Κηφισιά – Για υποβάθμιση της περιοχής μιλούν οι άνθρωποι της εταιρίας - iefimerida.gr

Τα ταχυφαγεία κλείνουν το κατάστημα της Lοuis Vuitton στην Κηφισιά – Για υποβάθμιση της περιοχής μιλούν οι άνθρωποι της εταιρίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τίτλους τέλους πρόκειται να ρίξει το κατάστημα του γυναικείου κολοσσού Lοuis Vuitton στην Κηφισιά, καθώς αδυνατεί να πληρώσει το ενοίκιο. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της εταιρίας το επίπεδο της Κηφισιάς έχει πέσει αρκετά και δεν μπορούν σαν φίρμα να έχουν ένα κατάστημα σε μία τέτοια περιοχή.

Όπως είπαν δεν μπορούν να έχουν μία επιχείρηση σε περιοχή όπου κάθε μέρα σχεδόν ανοίγουν σουβλατζίδικα και μαγαζιά με φθηνό φαγητό. Έτσι, λόγω υποβάθμισης της περιοχής της Κηφισιάς, θα μεταφέρουν το κατάστημα σε μία άλλη περιοχή.Ο δήμαρχος της περιοχής, κ Νίκος Χιωτάκης μιλώντας στο BriefingNews απηύθυνε έκκληση συνεννόησης για να μην υπάρξουν άλλες αποχωρήσεις. «Η οικονομική κρίση αναγκάζει πολλά καταστήματα να κλείσουν όχι μόνο λόγω πτώσης του τζίρου, αλλά και λόγω μείωσης των ενοικίων και οδηγεί σιγά-σιγά επώνυμες μάρκες στην αποχώρηση από την Ελλάδα ή στο να κρατάνε ένα κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας» λέει ο κ. Χιωτάκης και συνεχίζει: «Η μετατροπή των καταστημάτων από εμπορικά σε καταστήματα πρόχειρου φαγητού, σε πολλές πόλεις μακροπρόθεσμα οδηγεί στην υποβάθμιση των εμπορικών κέντρων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ