Οταν η Ζωή Λάσκαρη ξενυχτούσε σε πάρτι και καθυστερούσε στα γυρίσματα [εικόνες] - iefimerida.gr

Οταν η Ζωή Λάσκαρη ξενυχτούσε σε πάρτι και καθυστερούσε στα γυρίσματα [εικόνες]

Οταν η Ζωή Λάσκαρη ξενυχτούσε σε πάρτι και καθυστερούσε στα γυρίσματα [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παντελής Παλιεράκης ήταν υπεύθυνος τεχνικός στα studio της «Φίνος Φιλμ» και το δεξί χέρι του Φιλοποίμενα Φίνου για πάνω από δυο δεκαετίες. Ήταν επίσης ο άνθρωπος που ήξερε για ό,τι γινόταν την «χρυσή εποχή» του ελληνικού σινεμά και γνώριζε όλες τις ιδιοτροπίες των σταρ.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Πρόσωπα» το 1989 σε ερώτηση δημοσιογράφου για την Ζωή Λάσκαρη εκείνος απάντησε τα εξής κομψά και καθόλου κολακευτικά σχόλια για την ξανθιά σταρ:«Δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι τι περάσαμε με την Zωή. Ο Φίνος νοίκιασε στη Ζωή ένα διαμέρισμα και μετά της το επίπλωσε. Σε εκείνο το διαμέρισμα στεκόμουν κάθε πρωί και περίμενα την Ζωή να κατέβει να την πάω στο γύρισμα, αλλά εκείνη δεν εμφανιζόταν ποτέ. Κοιμόταν γιατί η Ζωίτσα όλη το βράδυ γλένταγε και χόρευε. Και που να καταλάβει ότι ένα ολόκληρο συνεργείο καθόταν και την περίμενε. Μια μέρα έσπασα την πόρτα του διαμερίσματος της για να μπω μέσα γιατί δεν άνοιγε κανείς και άρχισα να την ψάχνω. Στο σαλονάκι δυο κοπέλες και δυο άντρες κοιμόντουσαν στο πάτωμα. Προχωράω πιο μέσα και βλέπω άλλους δυο τρεις άντρες να κοιμούνται στους καναπέδες. Συνεχίζω πιο μέσα και βλέπω τη Ζωή ξαπλωμένη σε μια πολυθρόνα. «Τι μας ξυπνάς τέτοια ώρα» μου λέει. Την πήρα, κοιμισμένη την έβαλα στο σπορ μου αμάξι την τύλιξα με μια κουβέρτα και την πήγα στο γύρισμα που γινόταν στην Πάρνηθα. Ο Φίνος κάποια στιγμή δεν άντεξε. Την χαστούκισε φωνάζοντας έξαλλος « δεν υποφέρεσαι» . Η Zωή έβαλε τα κλάματα και έπεσε στην αγκαλιά της γυναίκας του Τζέλας και ύστερα από λίγο ήρθε ο Φίνος και της ζήτησε συγνώμη.

Άπειρα τέτοια περιστατικά είχαν συμβεί με την Ζωή. Αλλά πάντα ο Φίνος και η Τζέλα την συγχωρούσαν. Την είχαν σαν παιδί τους και μάλιστα κάποια στιγμή ήθελαν να την υιοθετήσουν».

Δείτε περισσότερα στο joytv.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ