Χρυσή Αυγή κατά μειονοτικών βουλευτών της Θράκης: Οι τουρκόσποροι και οι πράκτορες δεν είναι συνάδελφοί μας - iefimerida.gr

Χρυσή Αυγή κατά μειονοτικών βουλευτών της Θράκης: Οι τουρκόσποροι και οι πράκτορες δεν είναι συνάδελφοί μας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάθε όριο ξεπέρασε η προκλητική συμπεριφορά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής κατά την ειδική εκδήλωση του κοινοβουλίου για την μικρασιατική καταστροφή.

Μόλις ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Χρήστος Παπάς πήρε το λόγο άρχισε ένα ακατάσχετο υβρεολόγιο για τους βουλευτές αλλά και τους μειονοτικούς βουλευτές της Θράκης κάνοντας λόγο για τουρκοπροσκυνημένους μνημονιακούς και ραγιάδες βουλευτές.

Ο κ. Παππάς μίλησε ακόμη για «τουρκοφοβία, αν όχι τουρκολαγνεία, όλων των καθεστώτων από το 1922 μέχρι σήμερα» και για «τουρκόφιλη πολιτική» από τους πρώην πρωθυπουργούς Γιώργο Παπανδρέου (τον αποκάλεσε «Τζέφρι») και Κώστα Καραμανλή.

Μάλιστα όταν ο προεδρεύων Χρηστος Μαρκογιαννάκης ζήτησε να ανακληθούν αυτές οι εκφράσεις γιατί είναι προσβλητικές για τους βουλευτες ο Ηλίας Παναγιώταρος άρχισε να φωνάζει «οι τουρκόσποροι και οι πράκτορες δεν είναι συνάδελφοι μας».

Η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε και το Προεδρείο ζητούσε από τον κ.Παπά να ανακαλέσει.

Παρά την αντίδραση του προεδρείου όμως , οι Χρυσαυγίτες βουλευτές επέμειναν και συνέχισαν τις ύβρεις, ενώ ο κ.Παπας φώναζε οτι δεν συναινεί να διαγράφουν οι εκφράσεις του. Τελικά το προεδρείο διέγραψε από μόνο του τις επίμαχες φράσεις από τα πρακτικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ