Ρεβέκκα Καρούζου: Ρίχνει όλη την ευθύνη στον πρώην σύζυγο της – Τι αναφέρει το υπόμνημά της - iefimerida.gr

Ρεβέκκα Καρούζου: Ρίχνει όλη την ευθύνη στον πρώην σύζυγο της – Τι αναφέρει το υπόμνημά της

Ρεβέκκα Καρούζου: Ρίχνει όλη την ευθύνη στον πρώην σύζυγο της – Τι αναφέρει το υ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον πρώην σύζυγό της, Ιωάννη Καρούζο, καταλογίζει η Ρεβέκκα Καρούζου-Σκαφτούρα όλα όσα της αποδίδονται στην υπόθεση με το γνωστό σκάνδαλο, εκτεταμένης φοροδιαφυγής και νομιμοποίησης παράνομων εσόδων.

Με το πολυσέλιδο υπόμνημα το οποίο κατέθεσε στον ανακριτή η κατηγορούμενη- που κρίθηκε προφυλακιστέα- αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή της στην υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες καθιστά μοναδικό υπόλογο για όλες τις παράνομες πράξεις που διερευνά η δικαιοσύνη τον κ Καρούζο με τον οποίο, όπως υποστηρίζει, είναι σε διάσταση από το 2010 ενώ εκκρεμεί η απόφαση στην αγωγή της για διαζύγιο.

Η κ. Σκαφτούρα φέρεται να αναφέρει στο υπόμνημα πως ο επιχειρηματίας ασκούσε την πλήρη διοίκηση των εταιρειών του Ομίλου σε όλους τους τομείς. Χαρακτηρίζει δε «απολυταρχικό τον τρόπο που διοικούσε» ο πρώην σύζυγος της και αναφέρει ότι η ίδια δεν είχε καμία δυνατότητα να μεταβάλει τις βουλές του.

Η κατηγορουμένη τονίζει ότι δεν είχε ουδεμία εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις και τις αγοραπωλησίες ακινήτων, στα χρηματοοικονομικά του ομίλου και στον τρόπο εύρεσης χρηματοδότησης και πιστώσεων από τις τράπεζες, ενώ επισημαίνει ότι ουδέποτε ήρθε σε επαφή με υπαλλήλους τράπεζας για την επίτευξη δανείου.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστηρίζει ότι ουσιαστικά από το 2007 είχε συγκεκριμένη απασχόληση στον Ομιλο καθώς είχε αναλάβει τον τομέα μισθώσεων ακινήτων, δραστηριότητα που σταμάτησε το 2010 οπότε επήλθε οριστικά διάσταση του γάμου τους και ο κ. Καρούζος της στέρησε ακόμη και την πρόσβαση στα γραφεία της επιχείρησης.

Για τα χρηματικά ποσά, περίπου 1,2 εκατομμυρίων ευρώ, που βρέθηκαν σε τρίτο πρόσωπο από ατομικούς λογαριασμούς της, η κατηγορουμένη φέρεται να υποστηρίζει ότι τα μετέφερε φοβούμενη μήπως ο «δεσποτικός και απρόβλεπτος» σύζυγός της, καταστρέψει τις εταιρείες που προορίζονταν για τα παιδιά τους.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ