The girl: Το βιβλίο-βιογραφία του κοριτσιού που βίασε ο Πολάνσκι αποκαλύπτει για πρώτη φορά πως έγιναν όλα [εικόνες] - iefimerida.gr

The girl: Το βιβλίο-βιογραφία του κοριτσιού που βίασε ο Πολάνσκι αποκαλύπτει για πρώτη φορά πως έγιναν όλα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πιο πολυσυζητημένο σκάνδαλο του Χόλιγουντ έρχεται και πάλι στην επικαιρότητα φέρνοντας νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για τη σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε η τότε 13χρονη Σαμάνθα Γκέιμερ από τον σκηνοθέτη Ρομάν Πολάνσκι.

Τριάντα έξι χρόνια μετά, η Γκέιμερ αποφάσισε να κυκλοφορήσει τη βιογραφία της με τίτλο "The Girl: A Life In The Shadow Of Roman Polanski" στην οποία διηγείται χωρίς καμία οργή ή θυμό την ιστορία που της άλλαξε τη ζωή.

Το βιβλίο πρόκειται να κυκλοφορήσει σήμερα και όπως αναφέρει στις σελίδες του η 49χρονη σήμερα Σαμάνθα Γκέιμερ διατηρεί επικοινωνία με τον Ρομάν Πολάνσκι και πλέον τον έχει συγχωρήσει.

Στο βιβλίο δημοσιεύονται για πρώτη φορά οι λεπτομέρειες του τραγικού συμβάντος που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια φωτογράφισης στο σπίτι του Τζακ Νίκολσον στο Λος Άντζελες.

Όπως αναφέρει το βιβλίο ο Πολάνσκι πήρε την κοπέλα από το σπίτι της με τη δικαιολογία ότι ήθελε να τη φωτογραφίσει για τη γαλλική «Vogue», πείθοντας τη μητέρα της να την αφήσει. Αφού οι δυο τους έφτασαν στο σπίτι του Τζακ Νίκολσον στο Λος Αντζελες, ο σκηνοθέτης της έδωσε τέσσερα ή πέντε ποτήρια σαμπάνια και ένα κομμάτι υπνωτικού χαπιού. Στη συνέχεια άρχισε να τη φωτογραφίζει και της ζήτησε να βγάλει τα ρούχα της. Χωρίς εκείνη να έχει εντελώς τις αισθήσεις της, της έκανε έρωτα και τη σοδόμισε, όπως ισχυρίζεται, χωρίς τη θέλησή της. Όταν τελείωσε, της ζήτησε να μην πει τίποτα στους γονείς της. Μάλιστα, όταν την επέστρεψε στο σπίτι, κάθισε μαζί τους.

Με το ξέσπασμα του σκανδάλου, ο Πολάνσκι ισχυρίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου ότι ήταν συναινετική η ερωτική πράξη. Παρ' όλα αυτά, δήλωσε ένοχος για αποπλάνηση ανηλίκου. Μία ημέρα όμως πριν από την ανακοίνωση της τελικής ποινής του, που θα μπορούσε να ήταν κάθειρξη έως και 50 ετών, το έσκασε από την Αμερική με προορισμό την Ευρώπη. Από το 1978 δεν έχει επιστρέψει ποτέ στις ΗΠΑ, καθώς είναι φυγόδικος.

Σύμφωνα με τη Hollywood Reporter η Γκέιμερ επέλεξε για το εξώφυλλο του βιβλίου της τη φωτογραφία που ο ίδιος ο Πολάνσκι είχε τραβήξει το Φεβρουάριο του 1977, περίπου τρεις εβδομάδες πριν το περιστατικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ