Δύο μέτρα και δύο σταθμά «βλέπει» ο ΣΥΡΙΖΑ για τη δίωξη κατά Καμμένου - Τι απαντά το ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Δύο μέτρα και δύο σταθμά «βλέπει» ο ΣΥΡΙΖΑ για τη δίωξη κατά Καμμένου - Τι απαντά το ΠΑΣΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Eνστάσεις αναφορικά με τη σπουδή που, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, επέδειξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Ευάγγελος Μαδεμλής, για τη δίωξη κατά του Πάνου Καμμένου, εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «δύο μέτρα και δύο σταθμά». Άμεση απάντηση από τη Χαριλάου Τρικούπη.

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει πολιτικά ακραία και άστοχη την επίμαχη δήλωση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων περί λιντσαρίσματος του δημάρχου Αριστοτέλη Χρήστου Πάχτα.

Ωστόσο, όπως επισημαίνει, «η σπουδή της εισαγγελίας να ασκήσει δίωξη εναντίον του κ. Καμμένου - μετά μάλιστα από προτροπή του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού- γεννά ερωτήματα, όταν την ίδια στιγμή βουλευτές και στελέχη των νεοναζί τραμπούκων της Χρυσή Αυγής προκαλούν και επιτίθενται αδιακρίτως και κατ΄ εξακολούθηση σε πολίτες και δημάρχους, μένοντας στο απυρόβλητο».

«Δύο μέτρα και δύο σταθμά; Γίνονται επιλεκτικές διώξεις και χρειάζεται να εισηγηθεί το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού;» διερωτάται η Κουμουνδούρου και συμπληρώνει με νόημα ότι ακόμα περιμένει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να καταδικάσει την επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής σε μέλη του ΚΚΕ.

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ, που νωρίτερα είχε κάνει λόγο για φασίζουσα προτροπή του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων με φρασεολογία και μεθόδους Χρυσής Αυγής.

«Τι ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ, να ασκηθεί δίωξη κατά των στελεχών της Χρυσής Αυγής ή να μην ασκηθεί δίωξη στον κυβερνητικό του εταίρο για την προτροπή σε άσκηση βίας; Πόσο δύσκολο είναι για τον ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει κάθε πράξη βίας, κάθε προτροπή σε πράξεις βίας, κάθε εγκωμιασμό της πολιτικής και κοινωνικής βίας;», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικουπη για την τοποθέτηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ