Tυλιγμένος με την ελληνική σημαία ο αρχηγός του ΑfD ζητά την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ [βίντεο] - iefimerida.gr

Tυλιγμένος με την ελληνική σημαία ο αρχηγός του ΑfD ζητά την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη ζητά κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής που θα προβληθεί απόψε από το γερμανικό δίκτυο Tele – 5, ο αρχηγός του ευρωσκεπτικιστικού κόμματος «Εναλλακτική για την Γερμανία» (AfD) Μπερντ Λούκε, τυλιγμένος με την ελληνική σημαία.

Στο τρέιλερ της εκπομπής εμφανίζεται ο παρουσιαστής Μπέντζαμιν Στούκραντ – Μπάρε,να κρατά μια ελληνική σημαία με μια τρύπα στη μέση και να ρωτά τον κ. Λούκε «τι θα κάνουμε απόψε;», για να απαντήσει ο Γερμανός πολιτικός: «Θα με τυλίξουμε με την ελληνική σημαία».

«Θα φωνάξουμε και "έξω οι Ναζί!"», λέει ο δημοσιογράφος αφού έχει τυλίξει την ελληνική σημαία γύρω από τον Μπερντ Λούκε και στη συνέχεια αρχίζει να φωνάζει το σύνθημα παρασύροντας τον καλεσμένο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το κανάλι, ο αρχηγός του ΑfD θα ζητήσει την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, εκτιμώντας ότι έτσι θα είναι καλύτερα τόσο για την Ευρωζώνη όσο και για την ίδια την Ελλάδα: «Θέλω η Ελλάδα να εγκαταλείψει την Ευρωζώνη. Διότι αυτό είναι καλύτερο για το ευρώ και καλύτερο για την Ελλάδα»

Δείτε το βίντεο από το τρέιλερ της εκπομπής:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ