Δαμανάκη μετά τη συνάντηση με Σαμαρά: Η Ελλάδα έχει κάνει σημαντική πρόοδο και οι θυσίες αναγνωρίζονται - iefimerida.gr

Δαμανάκη μετά τη συνάντηση με Σαμαρά: Η Ελλάδα έχει κάνει σημαντική πρόοδο και οι θυσίες αναγνωρίζονται

Δαμανάκη μετά τη συνάντηση με Σαμαρά: Η Ελλάδα έχει κάνει σημαντική πρόοδο και ο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ελληνίδα επίτροπος Μαρία Δαμανάκη, μετά την συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά δήλωσε «η Ελλάδα έχει κάνει σημαντική πρόοδο. Έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα. Έχουμε, όμως, ακόμα δυσκολίες, στις οποίες θα πρέπει να ανταποκριθούμε θετικά ώστε να έχουμε ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας. Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα».

Ανέφερε επίσης ότι ήλθε για να ακούσει τις απόψεις της ελληνικής κυβέρνησης εν όψει και των σημαντικών επαφών του πρωθυπουργού την Τρίτη σε υψηλό επίπεδο στις Βρυξέλλες.

Σε ερώτηση αν το μήνυμα που στέλνουμε είναι πως δεν υπάρχει περιθώριο για άλλα μέτρα, απάντησε πως ο πρωθυπουργός θα είναι σαφής.

«Η πρόοδος που έχει γίνει και οι θυσίες αναγνωρίζονται. Υπάρχουν πολλές προκλήσεις μπροστά μας και πρέπει να κινηθούμε θετικά όλοι μας» επισήμανε η Μαρία Δαμανάκη.

φωτογραφία: fosphotos

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ