Φεύγουν όλοι στο εξωτερικό: Παπούλιας, Σαμαράς, Βενιζέλος, Τσίπρας - iefimerida.gr

Φεύγουν όλοι στο εξωτερικό: Παπούλιας, Σαμαράς, Βενιζέλος, Τσίπρας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κάρολος Παπούλιας, θα συναντηθεί με τον Σλοβάκο ομόλογό του και θα έχει επαφές με την πολιτική ηγεσία της χώρας.Επίσημη επίσκεψη στη Σλοβακία, πραγματοποιεί σήμερα και αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Στις Βρυξέλλες θα μεταβεί αύριο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, όπου θα συναντηθεί με τους Χέρμαν βαν Ρομπέι, Εμανουέλ Μπαρόζο και Μάρτιν Σουλτς.

Επίσκεψη στην Ιταλία θα πραγματοποιήσει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος, σήμερα και αύριο.

Ο κ. Βενιζέλος θα γίνει δεκτός, αύριο, από τον πρωθυπουργό της Ιταλίας E. Λέτα και στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με την υπουργό Εξωτερικών της χώρας Ε. Μπονίνο, καθώς και με τον υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Ιταλίας E. Μιλανέζι.

Στην ημερήσια διάταξη των συναντήσεων περιλαμβάνονται θέματα που άπτονται των εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή, ζητήματα ευρωπαϊκής συνεργασίας, καθώς και η πορεία των διμερών σχέσεων Ελλάδας- Ιταλίας

Ομιλητής στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του αριστερού γερμανικού κόμματος Die Linke, την προσεχή Πέμπτη στο Βερολίνο, θα είναι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Με την ευκαιρία αυτή, ο κ. Τσίπρας θα έχει συνάντηση με τον Γεργκ Ασμουσεν, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΚΤ. Σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, πέραν της συζήτησης για την ελληνική οικονομία και την κατάσταση στην ΕΕ, ο κ. Τσίπρας θα θέσει στον Γερμανό αξιωματούχο το θέμα της επιστροφής των κερδών στη χώρα μας από την αγορά ελληνικών ομολόγων, κάτι που μέχρι τώρα αρνείται να κάνει η ΕΚΤ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ