Μητσοτάκης: Είμαι ανοιχτός στο διάλογο αλλά όχι υπό το κράτος προπηλακισμών - iefimerida.gr

Μητσοτάκης: Είμαι ανοιχτός στο διάλογο αλλά όχι υπό το κράτος προπηλακισμών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Είμαι πάντα ανοικτός για διάλογο, όχι, όμως, υπό το κράτος προπηλακισμών και κατάληψης δημόσιων κτιρίων», δήλωσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα με αντιπροσωπεία σχολικών φυλάκων και μετά την ένταση που υπήρξε το πρωί έξω από το υπουργείο.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι «η στρατηγική της έντασης που οδηγεί μερικές φορές στη χρήση βίας, δεν αποτελεί λύση στα προβλήματα της χώρας» αναφερόμενος στα επεισόδια με τα ΜΑΤ και τη χρήση χημικών, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα και χωρίς οξύτητες, σύμφωνα με συνεργάτες του υπουργού.

Όσον αφορά αυτή καθ' αυτή τη συνάντηση, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι «άκουσα με προσοχή τα αιτήματά τους και εξήγησα αναλυτικά τη λογική του προγράμματος κινητικότητας στον δημόσιο τομέα. Βούληση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης είναι ο διάλογος με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να συνεχιστεί σε πνεύμα γόνιμο και εποικοδομητικό»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ